20.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

‘Πήρα την πρώτη μου νίκη κόντρα στην Μπάγερν, καιρός ήταν μετά από 7 σερί ήττες’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
24.07.2022 | 13:23

Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, απέναντι στην Μπάγερν | 23 Ιουλίου 2022
@2022 MORRY GASH/AP IMAGES

Ο Έρλινγκ Χάλαντ εμφανίστηκε ικανοποιημένος μετά τη νίκη της Σίτι επί της Μπάγερν, όχι μόνο γιατί σκόραρε στο ντεμπούτο του με τους πολίτες αλλά και επειδή το έκανε κόντρα στους Βαυαρούς, από τους οποίους είχε άσχημες αναμνήσεις στην Ντόρτμουντ.

Αν υπήρχε ένα ζήτημα που βασάνιζε τις σκέψεις των οπαδών της Μάντσεστερ Σίτι τα προηγούμενα χρόνια ήταν αυτό που είχε να κάνει με τον καθαρόαιμο σέντερ φορ που έλειπε από την ομάδα τους, και τους κόστισε σε κρίσιμα ματς.

Φέτος πάντως τα πράγματα δείχνουν να είναι αλλιώς μιας που το κενό καλύφθηκε με εντυπωσιακό τρόπο, με τον Έρλινγκ Χάλαντ να αναλαμβάνει αυτό το φορτίο στην επίθεση όντας ο ορισμός του γκολτζή και του εκτελεστή και να αρχίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη διαδρομή του στους πολίτες.

Μόλις στο 12ο λεπτό του φιλικού με την Μπάγερν στις ΗΠΑ ο Νορβηγός βρήκε δίχτυα στο ντεμπούτο του με τους πρωταθλητές Αγγλίας και μάλιστα το γκολ του χάρισε τη φιλική νίκη στην ομάδα του, με τον ίδιο να εμφανίζεται απόλυτα ευχαριστημένος με δηλώσεις που παραχώρησε στο φινάλε.

“Έχω δει πολλά παιχνίδια της Σίτι τα τελευταία χρόνια όπου έπαιζε χωρίς επιθετικό και και φυσικά έχω δει τον εαυτό μου σε αυτή τη θέση όπως ήμουν σήμερα.

Είναι η πρώτη φορά που νικώ την Μπάγερν, είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα. Καιρός ήταν μετά από 7 ήττες στη σειρά που είχα απέναντί τους”, τόνισε ο Νορβηγός και πρόσθεσε:

“Το ματς με την Μπάγερν ήταν ένα καλό τεστ ενόψει του αγώνα με την Λίβερπουλ για το Community Shield”.

σχετικα αρθρα

Μπάγερν – Μάντσεστερ Σίτι 0-1: Ο Χάλαντ έλαμψε με γκολ στο ντεμπούτο του

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό