18.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

«Πήρα την ίδια απόφαση στην Ντόρτμουντ και δεν το μετάνιωσα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιούργκεν Κλοπ μέσα από δηλώσεις του στήριξε πλήρως τον Τσάμπι Αλόνσο για την απόφασή του να παραμείνει στον σύλλογο της Μπάγερ Λεβερκούζεν. Μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά ότι κάνει εξαιρετική δουλεία και τον καταλαβαίνει απόλυτα για την απόφαση που πήρε να συνεχίσει.

Όπως είναι γνωστό… σφάζονταν πολλές ομάδες στα πόδια του Τσάμπι Αλόνσο για να τον πάρουν στην τεχνική τους ηγεσία. Λίβερπουλ Μπάγερν Μονάχου με την πρώτη να αποχαιρετάει τον αγαπημένο της Γιούργκεν Κλοπ στο τέλος της σεζόν και να ψάχνει απεγνωσμένα κάποιον ισάξιο αντικαταστάτη.

Ο προαναφερθέντας τεχνικός των «reds», έχει μια πορεία στην προπονητική που χαρακτηρίζεται παραπάνω από «θαυμάσια», εντούτοις στάθηκε στον Ισπανό προπονητή, για την απόφασή του να παραμείνει στις «ασπιρίνες» και συνέκρινε μέσα από τις δηλώσεις του, την δική του παρουσία τότε στο γερμανικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Ντόρτμουντ, όπου είχε την ευκαιρία να αποχωρήσει ως πρωταθλητής από την ομάδα αλλά επέλεξε να παραμείνει στα ηνία.

Χαρακτηριστικά ο Κλοπ δήλωσε:

«Προσωπικά έχω μια ιδέα για το τι σημαίνει να είσαι ένας νέος και επιτυχημένος προπονητής. Έκανα το ίδιο (σ.σ με τον Τσάμπι Αλόνσο), έμεινα και δεν το μετάνιωσα. Ο Τσάμπι κάνει μια εξαιρετική δουλειά και ίσως καταφέρουν να κρατήσουν την ομάδα ενωμένη. Δεν είναι πάντα έτσι, αλλά καταλαβαίνω γιατί πήρε αυτή την απόφαση» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό