23.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Πήλιος: «Τρομερό συναίσθημα να παίζεις στην ΑΕΚ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Πήλιος πήρε σήμερα ακόμη μία συμμετοχή με την ΑΕΚ και μίλησε για το πώς νιώθει με τα «κιτρινόμαυρα».

Στην αγωνιστική «εξίσωση» της ΑΕΚ μπαίνει σταδιακά ο Πήλιος και ο νεαρός αμυντικός πήρε και σήμερα (12/11) χρόνο συμμετοχής με την Ενωση, στο 3-0 που κέρδισε τη Λαμία. «Είπαμε ότι έπρεπε να επιστρέψουμε στις νίκες σήμερα, ήμασταν σοβαροί, εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας και ήρθε το 3-0. Ηρθε γρήγορα το πρώτο γκολ, όπως προείπαμε εκμεταλλευτήκαμε και τις φάσεις που κάναμε και νικήσαμε. Δεν βάζαμε εύκολα γκολ στα προηγούμενα παιχνίδια, το είδαμε και στην Κηφισιά, αλλά σήμερα το κάναμε και ήρθε το σκορ 3-0», είπε αρχικά στην Cosmote TV.

Για τον ίδιο και τις δύο σερί συμμετοχές του με τα «κιτρινόμαυρα» σχολίασε ότι «είναι τρομερό το συναίσθημα, ειδικότερα σε αυτό το γήπεδο όταν παίζεις το κάνει ακόμα καλύτερο. Ηθελα πολύ να έρθω στην ΑΕΚ, ευχαριστώ τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου που με εμπιστεύτηκαν και φαίνεται και στο χορτάρι πλέον αυτό».

Κλείνοντας ρωτήθηκε για το πώς είναι να δουλεύει με τον Ματίας Αλμέιδα. «Δύσκολο. Είναι έντονες οι προπονήσεις, στην προηγούμενη ομάδα μου τα επίπεδα ήταν πιο χαμηλά. Εχει απαιτήσεις ο προπονητής, έχει σοβαρότητα και μέρα με την μέρα γίνομαι καλύτερος. Σίγουρα είναι δύσκολες ακόμα και οι προπονήσεις, νιώθω καλύτερα όμως τώρα, νιώθω κομμάτι της ομάδας και ότι μπορώ να προσφέρω».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό