18.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

«Πήζουν» Κηφισός, Παραλιακή και Κέντρο λόγω βροχής

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα νεύρα των οδηγών δοκιμάζονται σε πολλούς δρόμους της Αττικής καθώς η κίνηση διεξάγεται με πολύ αργούς ρυθμούς λόγω των ισχυρών βροχών και καταιγίδων που έπληξαν την Αθήνα τα ξημερώματα. 

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Τροχαίας, κίνηση καταγράφεται αυτή τη στιγμή στις εξής περιοχές:

Αθηνών-Λαμίας (Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος) – Βικέλα έως ΛαχανάΑλεξάνδρας (άνοδος)ΣταδίουΠανεπιστημίουΒασ. ΑμαλίαςΦιλελλήνωνΒασ. Σοφίας (στα δυο ρεύματα)Ποσειδώνος (στα δυο ρεύματα)

Μέχρι στιγμής οι υπόλοιποι δρόμοι της Αττικής δεν αντιμετωπίζουν κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Αττικής Οδού, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται προς το παρόν ομαλά.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα αναμένονται βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα νότια της Αττικής τις πρωινές ώρες. Σταδιακά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία βόρειοι βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Προβλήματα στην Ποσειδώνος

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία με μπόρες που πλήττουν από το βράδυ της Τετάρτης την Αττική και το πρωί της Πέμπτης εντοπίζονται στα νότια προάστια και στο κέντρο της Αθήνας.

Από την ισχυρή βροχή πλημμύρισε ο Φλοίσβος, ενώ οι δρόμοι στη διασταύρωση της Ποσειδώνος με την Αγίου Αλεξάνδρου, έχουν μετατραπεί σε ποτάμια με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να κλείσουν τις δύο από τις τρεις λωρίδες στη Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Πειραιά. Ειδικότερα, η κίνηση των οχημάτων στους δρόμους διεξάγεται με δυσκολία μόνο από την αριστερή λωρίδα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό