24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Πήδηξε από μπαλκόνι – Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον σύντροφο της Σαμπαλένκα

Ειδήσεις Ελλάδα

Σοκ έχει προκαλέσει στο παγκόσμιο τένις και τον αθλητισμό η είδηση του θανάτου του συντρόφου της Αρίνα Σαμπαλένκα. Ο λόγος για τον Κονσταντίν Κολτσόφ ο οποίος ήταν πρώην παίκτης χόκεϊ επί πάγου και άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 42, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για έναν θρόμβο που έκοψε το νήμα της ζωής του στο Μαϊάμι της Φλόριντα, όπου βρισκόταν με την κορυφαία τενίστρια στο πλαίσιο ενός τουρνουά που αυτή συμμετείχε.

Ωστόσο, στη δημοσιότητα έχει βγει η έκθεση της αστυνομίας με τις νέες εξελίξεις να σημειώνουν ανατροπή δεδομένων και να σοκάρουν. Πιο συγκεκριμένα, οι αρχές διέψευδαν τα δημοσιεύματα από Λευκορωσία μεριά που έκαναν λόγο για θάνατο λόγω θρόμβου και αναφέρει πως ο σύντροφος της Σαμπαλένκα αυτοκτόνησε, γεγονός που θεωρούν αδιαμφισβήτητο.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει έκθεση της αστυνομίας του Μαϊάμι:

«Σύμφωνα με τους ερευνητές, τη Δευτέρα 18 Μαρτίου περίπου στις 12.39 π.μ., η αστυνομία και η πυροσβεστική ομάδα του Bal Harbor στάλθηκαν στο St. Regis Bal Harbor Resort, 9703 Collins Avenue, για έναν άνδρα που πήδηξε από ένα μπαλκόνι.

Το αστυνομικό τμήμα του Miami – Dade και το γραφείο ανθρωποκτονιών ανταποκρίθηκαν άμεσα και ανέλαβαν την έρευνα για την προφανή αυτοκτονία του κ. Κονσταντίν Κολτσόφ (17/04/1981). Δεν υπάρχει υποψία σπρωξίματος».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό