16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Πήγε στην στέψη του Καρόλου, αλλά έβλεπε ένα… καπέλο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο πρίγκιπας Χάρι πραγματοποίησε ένα ταξίδια-αστραπή στη Βρετανία, για να παραστεί το Σάββατο στη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ’ στο Αββαείο του Ουεστμίνστερ.

Ωστόσο, η παρακολούθηση της τελετής δεν ήταν ακριβώς «καθαρή», όπως σχολιάζουν χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Χάρι παρευρέθηκε στην τελετή στέψης χωρίς τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ, και καθόταν δύο σειρές πίσω από τον αδελφό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ, λόγω του γεγονότος ότι δεν είναι πλέον «εργαζόμενο μέλος» της βασιλικής οικογένειας.

Ο πρίγκιπας Χάρι  κάθισε ανάμεσα στον σύζυγο της ξαδέρφης του, την πριγκίπισσα Ευγενία, και την ηλικιωμένη συγγενή του, την πριγκίπισσα Αλεξάνδρα του Κεντ.

Στις μπροστινές σειρά βρίσκονταν τα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, μεταξύ των οποίων η πριγκίπισσα Άννα που είναι η κόρη της βασίλισσας Ελισάβετ Β’. Η πριγκίπισσα Άννα φορούσε όμως ένα φτερωτό καπέλο που περιόριζε το οπτικό πεδίο του Χάρι.

In the good old days on Twitter. Princess Anne’s hat would have its own account by now – running handy interference on Harry, too pic.twitter.com/e93x1rqLGe

— Nick Bryant (@NickBryantNY) May 6, 2023

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παρουσία του Χάρι στη στέψη σηματοδοτεί την πρώτη φορά που επανενώνεται δημόσια με μέλη της οικογένειάς του μετά τη δημοσίευση των απομνημονευμάτων του που έχουν προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό