21.2 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Πήγε να «αυτοκτονήσει» η Μπαρτσελόνα αλλά κέρδισε δύσκολα την ουραγό Αλμερία

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μπαρτσελόνα τα… χρειάστηκε, αλλά στο τέλος γλύτωσε την «αυτοχειρία» στη La Liga και κέρδισε την ουραγό Αλμερία με 3-2. Καθοριστικός ήταν ο Σέρτζι Ρομπέρτο, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ για πρώτη φορά στην καριέρα του.  

Η ομάδα του Τσάβι πίεζε από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης και το γκολ ήρθε στο 33′. Ο Ραφίνια εκμεταλλεύτηκε την λάθος απόκρουση του Μαξιμιάνο και ήταν σε ευνοϊκή θέση για να κάνει το 1-0. Αυτό ήταν το τρίτο γκολ του Βραζιλιάνου διεθνή που είχε να σκοράρει από τις 26 Σεπτεμβρίου από το παιχνίδι με την Μαγιόρκα (2-2).

Άμεση ήταν η απάντηση των φιλοξενούμενων (43′). Ο Αρρίμπας με μια όμορφη κάθετη πάσα έδωσε στον Μπαπτιστάο, ο οποίος με ένα εύκολο πλάσε ισοφάρισε σε 1-1. 

Οι γηπεδούχοι πήραν ξανά προβάδισμα στο σκορ (60′). Ο Ραφίνια εκτέλεσε το κόρνερ στο πρώτο δοκάρι όπου βρισκόταν εκεί ο Ρομπέρτο, για να γράψει το 2-1.

Η Αλμερία δεν το έβαλε κάτω και ξανά έφερε το παιχνίδι σε ισορροπία. Το 2-2 έγινε στο 71ο λεπτό, μετά από λάθος του Πένια, ο Έντγκαρ δεν το άφησε ανεκμετάλλευτο και σε κενή εστία σκόραρε για το δεύτερο γκολ της ομάδας του. 

Ο Σέρτζι Ρομπέρτο πέτυχε και δεύτερο γκολ στο παιχνίδι και διαμόρφωσε το τελικό 3-2. Ο Λεβαντόφσκι πάσαρε στον Ισπανό και εκείνος με περίτεχνο πλασέ στο 81′ «εκτέλεσε» τον Μαξιμιάνο. 

Η Μπαρτσελόνα έφτασε στους 38 βαθμούς και στην 3η θέση, ενώ ταυτόχρονα η Αλμερία έμεινε στην τελευταία θέση με 5 βαθμούς και χωρίς νίκη. 

Δημήτρης Δράκος

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό