20 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Πήγε με την κοιλιά στο στόμα και γέννησε σε συναυλία της Pink

Ειδήσεις Ελλάδα

Μπροστά σε ένα συγκλονιστικό θέαμα βρέθηκε η διάσημη τραγουδίστρια P!nk στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας όταν μια θαυμάστριά της γέννησε κατά τη διάρκεια της πρώτης συναυλίας της στο Αυστραλιανό Καλοκαιρινό Καρναβάλι το βράδυ την Παρασκευή.

Πιο συγκεκριμένα, όσο η 44χρονη ποπ σταρ ερμήνευε μια μπαλάντα υπήρξε μια μικρή αναστάτωση στο κοινό καθώς μια κοπέλα που βρισκόταν στην αρένα οδηγήθηκε από τους διασώστες στον εξωτερικό χώρο διότι… γεννούσε!

«Γεννιέται η Αλίσια ή ο Άλεξ;» Ρώτησε η P!nk το πλήθος στη sold-out αρένα του Allianz Stadium. «Καλύτερα να μην κοιτάμε», αστειεύτηκε, πριν προσθέσει, «Αφήστε την κοπέλα στην ησυχία της» και συνέχισε «Δεν γέννησε εδώ, σωστά; Είναι το βρέφος εδώ; Οχι; Εντάξει».

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια του Family Portrait συνεχάρη τη νέα μαμά από τη σκηνή πριν αστειευτεί ότι η μπαλάντα της προκάλεσε τον τοκετό. «Ουάου, το τραγούδι μου ευθύνεται για τον τοκετό. Πάντα πίστευα ότι θα ήταν το “Get The Party Started” ή το “Never Not Gonna Dance Again” αλλά όχι αυτή η μπαλάντα».

Εμφανώς συγκινημένη αλλά και σοκαρισμένη, η Αμερικανίδα ερμηνεύτρια ανέφερε πριν συνεχίσει τη συναυλία της «Αυτό είναι συναρπαστικό. Δεν ξέρω καν τι να πω. Αλλά πρέπει να τραγουδήσουμε τώρα. Καλή τύχη στη νέα μαμά και το μωράκι! Θα είναι υπέροχο! Θα τα πάτε υπέροχα», είπε, πριν συνεχίσει την εκπομπή.

Στη συνέχεια, συνέχισε τη συναυλία και ανέβασε την 12χρονη κόρη της Willow στη σκηνή για να τραγουδήσουν παρέα το Cover Me in Sunshine.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό