20.7 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Πήγε για συναλλαγή στο ΑΤΜ τράπεζας και βρήκε… μαγκωμένα χρήματα

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια γυναίκα στη Λάρισα πήγε σε ATM τράπεζας στο κέντρο της πόλης και βρήκε… μαγκωμένα χρήματα επάνω στο μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών. 

Ενώ πολλοί στη θέση της ίσως έκαναν πως δεν… είδαν και θα έβαζαν τα χρήματα στην τσέπη, εκείνη επέδειξε ήθος και εντιμότητα και επικοινώνησε με την τράπεζα προκειμένου να φτάσουν τα χρήματα στον κανονικό παραλήπτη τους.

Όπως αναφέρει το onlarissa, από την τράπεζα, υπέδειξαν στη Λαρισαία να παραδώσει τα μετρητά σε έναν συγκεκριμένο τραπεζικό κατάστημα της πόλης, κάτι που η ίδια έπραξε, καταθέτοντας μάλιστα στους υπευθύνους και τα στοιχεία της.

Κατόπιν, σκέφτηκε να γνωστοποιήσει το περιστατικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το γεγονός σε μια προσπάθεια να βρεθεί ο κάτοχος των χρημάτων και να απευθυνθεί στο εν λόγω κατάστημα για να τα παραλάβει.

Η ανάρτηση της γυναίκας έγινε… viral στη θεσσαλική πόλη αφού δέχτηκε καταιγισμό θετικών σχολίων για την κίνησή της.

Ακολουθεί η ανάρτηση της Λαρισαίας:

«Μόλις βρήκα χρήματα σε ΑΤΜ στην 23ης Οκτωβρίου. Ήταν μαγκωμένα… Επικοινώνησα με την τράπεζα και μου σύστησε να τα πάω σε ένα κατάστημα να τα παραδώσω. Σε όποιον ανήκουν να τα αναζητήσει στο κατάστημα της Εθνικής στην Πατρόκλου….,**Ακολουθεί συνέχεια της δημοσίευσης **

»Νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω για όλες αυτές τις ευχές και τα καλά σας λόγια .Eξεπλάγην η αλήθεια είναι, διότι δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι διαφορετικό σε καμία περίπτωση και δεν νιώθω πως έκανα κάτι το τόσο αξιόλογο για να δέχομαι όλα αυτά τα όμορφα μηνύματα. Μακάρι ο άνθρωπος να σκεφτεί να πάρει ένα τηλέφωνο στην τράπεζα, έχω αφήσει τα στοιχεία μου στον υπάλληλο που μίλησα και του γνωστοποίησα που θα τα παραδώσω αύριο…και εσείς κορίτσια που είστε γύρω από τον Άγιο Κωνσταντίνο αν ακούσετε κάτι για αυτό το ζήτημα ενημερώστε… Και πάλι ευχαριστώ».

: onlarissa.gr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό