20.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Πέτυχε 64 πόντους, με ρεκόρ καριέρας και… εξωγήινα νούμερα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε… ασύλληπτα πράγματα (!) και οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν με 140-126 των Ιντιάνα Πέισερς. Ο Giannis κατέγραψε ρεκόρ καριέρας με 64 πόντους, που παράλληλα αποτελεί και ρεκόρ του οργανισμού. Πολύ κοντά στη… σύρραξη οι Θανάσης Αντετοκούνμπο και Μπόμπι Πόρτις για ένα αντιαθλητικό φάουλ στον «Greek Freak».

Ο κόσμος του NBA… ανήκει στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Τα όσα κάνει φέτος είναι εντυπωσιακά και προκαλούν… ίλιγγο! Λίγες ημέρες μετά τον χαμένο ημιτελικό στο In-Season Tournament, τα «ελάφια» πήραν… εκδίκηση απέναντι στους Πέισερς και είχαν τον Έλληνα μπασκετμπολίστα να… οργιάζει σε άμυνα και επίθεση! Σε ένα one-man show τα διέλυσε… όλα (!), αφού σημείωσε ρεκόρ καριέρας, αλλά και ρεκόρ οργανισμού με τους 64 πόντους (το ρεκόρ κατείχε ο Μάικλ Ρεντ με 57 πόντους από τις 11 Νοεμβρίου του 2006).

Πέρα από τους 64 πόντους είχε και 14 ριμπάουντ, με την ομάδα του Μιλγουόκι να ανεβαίνει στο 17-7. Επιπλέον, ο Ντέιμιαν Λίλαρντ ήταν θετικός και σταμάτησε στους 21. Παραλίγο σύρραξη στην αρχή της 4ης περιόδου, για ένα αντιαθλητικό φάουλ πάνω στον Γιάννη από τον Νέσμιθ, με τον Μπόμπι Πόρτις να αποβάλλεται με δύο τεχνικές ποινές και ολόκληρο τον πάγκο να επιχειρεί να συγκρατήσει τον Θανάση Αντετοκούνμπο.

Ο Λίλαρντ κατάφερε στον αγώνα να φτάσει τα 2.451 τρίποντα και να ανέβει στην 5η θέση της σχετικής λίστας στο NBA.

Τα νούμερα του Γιάννη Αντετοκούνμπο:

64 πόντοι20/25 δίποντα24/32 βολές14 ριμπάουντ3 ασίστ4 κλεψίματα1 μπλοκ3 λάθη1 φάουλ+29 στο +/-37.13 λεπτά

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό