16.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Πέτρος Φίλιππίδης: Χρωστάει πάνω από 100.000 ευρώ για τις εργασίες στο σπίτι στο Σοφικό

Ειδήσεις Ελλάδα

Τετάρτη 05 Ιανουαρίου 2022, 12:00

Σε δύσκολη οικονομική κατάσταση βρίσκεται η οικογένεια του προφυλακισμένου Πέτρου Φιλιππίδη, μετά τη θύελλα από τις αποκαλύψεις και τις εις βάρος του καταγγελίες για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού και τον εκμηδενισμό των εισοδημάτων της οικογένειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δάνεια που είχε πάρει κατά το παρελθόν ο ηθοποιός έχουν «κοκκινίσει» και προ των πυλών βρίσκεται πλέον ο πλειστηριασμός για δύο εκ των τριών ακινήτων του, σε Ψυχικό και Σοφικό Κορινθίας αντίστοιχα.

Ωστόσο το πρωί της Τετάρτης αποκαλύφθηκε στο «Πρωινό» ότι ο ηθοποιός χρωστάει πάνω από 100.000 ευρώ για εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στο σπίτι του στο Σοφικό Κορινθίας.

Η πολιτικός μηχανικός του σπιτιού, κ. Νικολέτα Γιάννου η οποία μαζί με τον σύζυγό της είχαν αναλάβει την εκτέλεση του έργου μίλησε στην εκπομπή και αποκάλυψε ότι η οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη τους χρωστάει ένα μεγάλο ποσό χρημάτων.

Όπως αποκάλυψε η κ. Γιάννου, το έργο ξεκίνησε το 2010 και για δύο χρόνια περίπου πληρωνόταν κανονικά. Ωστόσο, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, εκείνη και ο σύζυγός της συνέχισαν κανονικά τις εργασίες για την οικία.

«Το έργο συνεχιζόταν και η κ. Ελπίδα Νίνου το έβλεπε κανονικά. Χρήματα δεν ερχόντουσαν και το έργο συνεχιζόταν. Τα χρήματα συνολικά, μαζί με τους μαστόρους ήταν 104.300 ευρώ. Δε μου είπαν ποτέ για τις οικονομικές δυσχέρειες, μου έλεγαν ότι είχαμε συμφωνήσει τόσα χρήματα. Βεβαίως και κινήθηκα νομικά, γιατί τα χρήματα δεν τα χρωστούσε μόνο σε εμένα. Μεμονωμένα και τμηματικά κινηθήκαμε όλοι οι εργαζόμενοι. Πέντε αγωγές συνολικά που ζητάμε το ποσό των 104.300» αποκάλυψε η κ. Γιάννου, μιλώντας στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό