18.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Πέτροβιτς: «Η φάση του πέναλτι και της αποβολής άλλαξε το παιχνίδι»

Ειδήσεις Ελλάδα

Στη φάση του πέναλτι και της αποβολής του Μπέκερ στάθηκε ο Βλάντιτσα Πέτροβιτς, μετά την ήττα της ΑΕ Ζακακίου με 0-3 από τη Νέα Σαλαμίνα (4/4).

Η ΑΕ Ζακακίου ηττήθηκε με 0-3 από τη Νέα Σαλαμίνα για την 7η αγωνιστική των Playout, και ουσιαστικά έχασε τις λιγοστές πιθανότητες που είχε για παραμονή στη «μεγάλη» κατηγορία του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Μετά το πέρας του ματς, ο κόουτς της ομάδα του Ζακακίου, Βλάντιτσα Πέτροβιτς, εξήγησε πως η φάση του πέναλτι και της αποβολής είχε καθοριστικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε απόσπασμα των όσων είπε:

«Πριν ξεκινήσω θα ήθελα να ευχηθώ περαστικά σε δύο ποδοσφαιριστές μας που χειρουργήθηκαν, τον Ρέινολτς και Κυριάκου. Για το παιχνίδι ήρθαμε εδώ να παίξουμε μπάλα ξέροντας ότι η Σαλαμίνα δεν καίγεται για βαθμούς και είναι αδιάφορη. Θέλαμε να δώσουμε κάτι παραπάνω αλλά συνεχίσαμε τα λάθη.

Στο 1ο λεπτό είχε μια φάση ο Ντουρμισάι όμως βελτιωθήκαμε και προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι στην επίθεση. Ήρθε αυτή η φάση του πέναλτι και η κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακα μας που άλλαξε όλο τον τρόπο παιχνιδιού. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε τον τρόπο που παίζουμε για να κάνουμε κάτι παραπάνω. Σταθήκαμε καλύτερα και κάναμε μια καλή ευκαιρία με Ντιγκινί. Πίστευα ότι μπορούσαμε αλλά ήρθε το δεύτερο πέναλτι και η κίτρινη-κόκκινη στον Σάμπο.

Για μένα ήταν μια απίστευτη κίτρινη κάρτα αφού ο Σάμπο πάτησε καταλάθος τον παίχτη. Ήταν ο καλύτερος μας παίχτης. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τι συνέχεια. Συγχαρητήρια στους παίχτες μου που τα έδωσαν με παίχτη λιγότερο. Θέλουμε να τελειώσουμε όσο πιο καλύτερα γίνεται το πρωτάθλημα. Για μας είναι πλέον είναι πολύ δύσκολο.»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό