15.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πέρα από κάθε προσδοκία οι κρατήσεις κατοικιών στο Ελληνικό

Ειδήσεις Ελλάδα

Κάθε προσδοκία ξεπερνά η ζήτηση για κρατήσεις κατοικιών/διαμερισμάτων στο Ελληνικό καθώς και οι επιχειρηματικές συμφωνίες, σύμφωνα με ανακοίνωση της Lamda Development.

Ειδικότερα, η Lamda έχει ήδη συνάψει επιχειρηματικές συμφωνίες με την Τράπεζα Πειραιώς (πώληση γραφείων συνολικής επιφάνειας 40 χιλ. τ.μ.) και τον όμιλο FOURLIS (πώληση γης επί της οποίας θα αναπτυχθεί το Εμπορικό Πάρκο Λιανικής “Retail Park” επιφάνειας 30 χιλ. τ.μ.).

Τα έσοδα από τις κρατήσεις κατοικιών και διαμερισμάτων έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία και στόχο. Ειδικότερα, τα δυνητικά μελλοντικά έσοδα που αντιστοιχούν σε υφιστάμενες προκαταβολές πελατών υπολογίζονται στα 700 εκατ. ευρώ, όπως έχει γίνει γνωστό. Αναφορικά με τις βίλες, έχουν κατατεθεί προκαταβολές πελατών για το σύνολο και των 27. Τα μελλοντικά δυνητικά έσοδα ανέρχονται σε 345 εκατ. ευρώ.

Αναφορικά με τον υψηλότερο πράσινο ουρανοξύστη της Μεσογείου, τον Marina Tower, τα δυνητικά μελλοντικά έσοδα υπολογίζονται σε 338 εκατ. ευρώ, καθώς έχουν ήδη κατατεθεί προκαταβολές πελατών για το 75% της πωλούμενης επιφάνειας. 

Να σημειωθεί ότι η εταιρεία ανακοίνωσε κέρδη-ρεκόρ 224,6 εκατ.ευρώ με «όχημα» το Ελληνικό, για το πρώτο εξάμηνο.  Τα οικονομικά αποτελέσματα περιλαμβάνουν για πρώτη φορά την ενοποίηση της ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕ (100% θυγατρική).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό