20.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Πέρασε χωρίς να… ιδρώσει και με τον πόντο της χρονιάς ο Τσιτσιπάς! []

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 3-1 (5-7, 6-1, 6-1, 6-3) σετ του Ζιζού Μπεργκς και προκρίθηκε στον 2ο γύρο του Αυστραλιανού Open, πετυχαίνοντας μάλιστα και τον πόντο της χρονιάς (!), που άφησε μέχρι και τον Βέλγο τενίστα άφωνο!

Ο Έλληνας μπορεί να έχασε το πρώτο σετ, αλλά ανέβασε τα επίπεδα της εμφάνισής του και κατάφερε να επιστρέψει στο ματς, να το γυρίσει και να πάρει με ευκολία τη νίκη και το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση. Υπενθυμίζεται πως στον 1ο γύρο δεν αντιμετώπισε τον Μπερετίνι, αφού ο Ιταλός αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού και αποσύρθηκε από το τουρνουά.

Το στιγμιότυπο του αγώνα, όμως, έγινε από τον Στέφανο Τσιτσιπά! Με τον Μπεργκς να τον αναγκάζει να ανέβει στο φιλέ και με το χτύπημα που επιχείρησε να έχει δώσει στην μπάλα τέτοια φάλτσα, τα οποία θα την επέστρεφαν στο δικό του μισό του γηπέδου, ο Έλληνας αθλητής πρόλαβε και την χτύπησε παράλληλα από το φιλέ!

Ακόμη και ο Βέλγος τενίστας είχε μείνει…. άφωνος, δίχως να μπορεί να πιστέψει τι ακριβώς ήταν αυτό που είδε από τον Τσιτσιπά. Ασύλληπτος πόντος, με τον Έλληνα να αντιμετωπίζει στον 2ο γύρο του Αυστραλιανού Open τον νικητή της αναμέτρησης μεταξύ των Τζόρνταν Τόμσον (νο47 της κατάταξης) και Αλεξάνταρ Βούκιτς (νο63).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό