24 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Πέρασε «αέρα» και με 4άρα ο ΠΑΟΚ, κλείνει θέση στα ημιτελικά

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ΠΑΟΚ πέρασε ένα υπέροχο απόγευμα στις Σέρρες, επικράτησε με 4-0 του Πανσερραϊκού στο πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών και βρίσκεται με το… ενάμισι πόδι στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Ίβαν Νάσμπεργκ, Γιόαν Σάστρε, Μάρκος Αντόνιο και Αντρίγια Ζίβκοβιτς αυτοί που βρήκαν δίχτυα για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι και άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό, αλλά κινδύνεψε να δεχθεί γκολ στο 5′. Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι έκανε λάθος πάσα, ο Σάββας Μούργος βγήκε σε θέση τετ-α-τετ, όμως… γλίστρησε και απώλεσε μία σπουδαία ευκαιρία.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε από εκτέλεση κόρνερ και απομάκρυνση του Παναγιώτη Κατσίκα, με τον Νάσμπεργκ να παίρνει το «ριμπάουντ» και να κάνει το 1-0 εξ επαφής. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να επιτίθεται και στο 22′ κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά του.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό στις Σέρρες και ο Πανσερραϊκός γλύτωσε από το 3-0 χάρη στην επέμβαση πέναλτι του Κατσίκα στον Μπράντον Τόμας (59′). Εντούτοις, το 3ο γκολ ήρθε 10 λεπτά αργότερα, με υπέροχο σουτ του Μάρκος Αντόνιο μερικά μέτρα έξω από την περιοχή.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς στο 78ο λεπτό με εκπληκτικό πλασέ ανέβασε τον δείχτη του σκορ στο 4-0, με τον ΠΑΟΚ να έχει σχεδόν εξασφαλισμένη τη θέση του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Εκεί, φυσικά, θα αντιμετωπίσει είτε τον Ατρόμητο, είτε τον νικητή του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (17/01, 21:00).

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της βραδιάς (17/01) στο Κύπελλο Ελλάδας

Athens Kallithea – Παναιτωλικός 2-2 (4-5 συνολικό σκορ)

Κηφισιά – ΟΦΗ 1-1 (2-4 συνολικό σκορ)

Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ 0-4 (πρώτο παιχνίδι)

Άρης – ΑΕΚ (19:00, σκορ πρώτου αγώνα 0-0)

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (21:00, σκορ πρώτου αγώνα 1-1)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό