22.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Πέρασαν άνετα από την Κρήτη οι «ερυθρόλευκοι»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός έφυγε με τον τρίποντο από την Κρήτη, καθώς επικράτησε 2-0 του ΟΦΗ στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντανιέλ Ποντένσε.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν από την αρχή τον έλεγχο του παιχνιδιού και μπορούσαν να δημιουργήσουν περισσότερες φάσεις. Το γκολ ήρθε στο 10ο λεπτό, όπου ο Καμαρά έκλεψε τη μπάλα από την άμυνα, την μοίρασε στον Κίνι και εκείνος την έδωσε στον Μασούρα. Με όμορφη σέντρα, ο Έλληνας εξτρέμ βρήκε τον Ποντένσε, ο οποίος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. 

Οι «ερυθρόλευκοι» εξακολουθούσαν να είναι πιο απειλητικοί, να κλέβουν τη μπάλα και να προσπαθούν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους. Αυτό τελικά δεν έγινε στο πρώτο ημίχρονο, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να πηγαίνει στα αποδυτήρια με αυτό το εύθραυστο προβάδισμα.

Το δεύτερο γκολ του αγώνα ήρθε ξανά από τον Ολυμπιακό και τον Ντανιέλ Ποντένσε. Στο 54′, έπειτα από λάθος στην άμυνα του ΟΦΗ, ο Γιόβετιτς έκλεψε τη μπάλα και εκείνος τη μοίρασε στον Πορτογάλο, ο οποίος σε κενή εστία βρήκε δίχτυα και σχημάτισε το τελικό 2-0.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν σταμάτησαν να προσπαθούν να σκοράρουν παρά το προβάδισμα τους. Όσο τα λεπτά περνούσαν, οι φιλοξενούμενοι κατέβασαν ρυθμό για να κρατήσουν δυνάμεις. Το σκορ δεν άλλαξε, παρόλο που ο ΟΦΗ επιχείρησε να απειλήσει τον Πασχαλάκη, και το παιχνίδι έληξε 0-2.

Αναλυτικά οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μπάουμαν, Βούρος, Πασαλίδης, Καρώ, Τοράρινσον, Λάρσον, Μεγιάδο, Γκλάζερ, Γκαγέγος, Μπάκιτς, Ντίκο

Ολυμπιακός (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Κίνι, Πορόσο, Ρέτσος, Ορτέγκα, Καμαρά, Έσε, Ποντένσε, Σολμπάκεν, Μασούρας, Γιόβετιτς

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό