18.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Πέντε διάσημοι Έλληνες που σκοτώθηκαν σε τροχαίο και συγκλόνισαν το Πανελλήνιο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο θάνατος του τράπερ Mad Clip τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Βουλιαγμένη ξύπνησε μαύρες μνήμες. Πέντε διάσημοι Έλληνες που σκοτώθηκαν σε τροχαίο και σόκαραν το πανελλήνιο.

Τόμας Πρωτόπαπας – 2013

Ο Τόμας Πρωτόπαπας είχε σταματήσει στην Αττική Οδό προκειμένου να μιλήσει στο τηλέφωνο, όταν έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω του ένα λευκό φορτηγάκι. Για περίπου δύο μήνες ο Τόμας Πρωτόπαπας βρισκοταν στη Μονάδα της Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο ΚΑΤ, αλλά τελικά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και κατέληξε στις 21 Μαΐου 2013.

Άννα Πολλάτου – 2014

Φρικτό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα βρήκε και η ολυμπιονίκης της ρυθμικής Άννα Πολλάτου σε ηλικία μόλις 31 ετών στις 17 Μαΐου 2014. Η αθλήτρια έσβησε στην εθνική οδό Πύργου-Πατρών καθώς κατευθυνόταν προς την Κυλλήνη με τελικό προορισμό την Κεφαλονιά. Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος ενώ οι δύο άλλοι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο τραυματίστηκαν ελαφρά.

Παντελής Παντελίδης – 2016

18 Φεβρουαρίου 2016. Ήταν 9 το πρωί όταν η πληροφορία αρχικά ότι ο Παντελής Παντελίδης σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης, αρχίζει να κυκλοφορεί. Κανείς δεν μπορούσε να το πιστέψει.

Πάνος Ζάρλας – 2019

 Ο παίκτης του Power of Love 1, Πάνος Ζάρλας, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που είχε με τη μηχανή του πάνω στη λεωφόρο Συγγρού πριν από 2 χρόνια, στις 31 Μαΐου του 2019, στα γενέθλια του.

Mad Clip – 2021

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο με την είδηση του θανάτου του τράπερ Mad Clip τα ξημερώματα τις 2 Σεπτεμβρίου. Ο άτυχος τραγουδιστής επέστρεφε από γάμο συνεργάτιδάς του όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σε δέντρο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό