22.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

«Πέθανε την ώρα του οργασμού»: Σοκ με διάσημο YouTuber

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένας διάσημος YouTuber βρέθηκε νεκρός, θαμμένος στην αυλή ενός σπιτιού στη Βραζιλία, ενώ τα ίχνη του αγνοούνταν από τα Χριστούγεννα.

Μάλιστα, η υπόθεση του θανάτου του 26χρονου Βραζιλιάνου, που είχε πάνω από 1,77 εκατομμύρια συνδρομητές και 86.800 followers στο Instagram, παίρνει μυστηριώδη τροπή καθώς το ζευγάρι που φέρεται να τον έθαψε, υποστηρίζει πως ο νεαρός πέθανε κατά τη διάρκεια του σεξ.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της New York Post, ο 26χρονος δημοφιλής YouTuber Carlos Henrique Medeiros δηλώθηκε από τους οικείους του ως αγνοούμενος την ημέρα των Χριστουγέννων, με τα ίχνη του να χάνονται μετά από δείπνο με φίλους.

Η οικογένειά του τον αναζήτησε σε νοσοκομεία και δάση της περιοχής με την ελπίδα να τον εντοπίσει. Ωστόσο, η αναζήτησή τους πήρε τραγική τροπή όταν έλαβαν μια πληροφορία, που τους οδήγησε στην πίσω αυλή του σπιτιού ενός ζευγαριού που ο 26χρονος είχε επισκεφτεί τις γιορτές. Φτάνοντας στην κατοικία του ζευγαριού, το περαμσένο Σάββατο (30/12), η οικογένεια του Medeiros παρατήρησε ένα ύποπτο «λοφάκι» στην πίσω αυλή τους σπιτιού. Τελικά, οι χειρότεροι φόβοι της οικογένειας επιβεβαιώθηκαν όταν ανακάλυψαν το μπλουζάκι του YouTuber θαμμένο κάτω από το χώμα.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην τοπική αστυνομία και η έρευνα που ακολούθησε οδήγησε στη σύλληψη του ζευγαριού. Ο 28χρονος Renan José και η 24χρονη έγκυος Caroline Mello, σόκαραν τις Αρχές όταν παραδέχθηκαν ότι ο Medeiros πέθανε μετά από χρήση ναρκωτικών ενώ έκανε σεξ με την αδερφή της Mello.

Σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας Luís Roberto Faria Hellmeister, η εκδοχή του ζευγαριού για το τι συνέβη είναι ότι ο Medeiros έκανε υπερβολική χρήση κοκαΐνης κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, που οδήγησε στο θάνατό του. Το ζευγάρι φέρεται να τον έθαψε στην αυλή μέσα στον πανικό του.

«Φέρεται να πέθανε από υπερβολική δόση ενώ έκανε σεξ με την αδερφή της Caroline στο μπάνιο. Τη στιγμή που είχε οργασμό ένιωσε αδιαθεσία και έπεσε νεκρός. Αυτό είπαν», είπε ο Hellmeister.

Σύμφωνα με την αστυνομία, θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του YouTuber. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν βρεθεί στοιχεία για τραύματα από μαχαίρι, στραγγαλισμό ή πυροβολισμούς στο σώμα. Εάν η έκθεση της νεκροψίας επιβεβαιώσει ότι ο θάνατός του ήταν ατύχημα, το ζευγάρι θα αντιμετωπίσει κατηγορίες για απόκρυψη πτώματος.

Ωστόσο, εάν τα στοιχεία είναι διαφορετικά τότε θα κατηγορηθούν για ανθρωποκτονία. Ωστόσο, η αδερφή του YouTuber, Cristiane Aparecida Medeiros, εξέφρασε τις αμφιβολίες της για τις εξηγήσεις του ζευγαριού και διερωτήθηκε γιατί δεν κάλεσαν σε βοήθεια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό