29.1 C
Athens
Τετάρτη, 5 Ιουνίου, 2024

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση μεταξύ μοτοσικλετών

Ειδήσεις Ελλάδα

Σοβαρό Τροχαίο  ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (29/12) στην Πάτρα με δύο άτομα να τραυματίζονται , ένας εκ των οποίων πολύ σοβαρά.

Όπως αναφέρει το tempo24.news, το ατύχημα σημειώθηκε στην οδό Ηλείας, στην περιοχή της Ομβρυάς περίπου στις 11 το βράδυ όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες δύο δίκυκλα συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί σοβαρά και να καταλήξει στο νοσοκομείο διασωληνωμένος ο 52χρονος οδηγός του ενός οχήματος.

Στην έτερη μηχανή που ενεπλάκη στο τροχαίο επέβαινε μία 12χρονη και ο πατέρας της, η οποία τραυματίστηκε ελαφρά.

Ιαβέρης στο Flash.gr: Γίνεται γενοκτονία στους δρόμους από τα τροχαία

Δεν αποτελεί είδηση πως τα τροχαία αποτελούν μία από τις μάστιγες της σύγχρονης κοινωνίας. Τα πράγματα όμως δείχνουν να βγαίνουν πλέον εντελώς εκτός ελέγχου στους δρόμους της χώρας, με τα τροχαία συνεχώς να αυξάνονται και τον «φόρο αίματος» διαρκώς να μεγαλώνει…

Είναι χαρακτηριστικό πως φέτος θα ξεπεραστεί το όριο των 600 νεκρών από τροχαία δυστυχήματα σε ένα έτος, ένα νούμερο που είναι αντιπροσωπευτικό πόσο «κουρέλι» έχει καταντήσει ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας στους ελληνικούς δρόμους.

Το Flash.gr ήλθε σε επαφή με τον εμβληματικό οδηγό αγώνων αυτοκινήτων, Αναστάσιο Μαρκουίζο,γνωστό και ως Ιαβέρη, ο οποίος και μας κατέθεσε την άποψή του για όλα όσα συμβαίνουν στους δρόμους της χώρας, χωρίς να «μασάει» τα λόγια του.

Ο Ιαβέρης, χειμαρρώδης όπως πάντα, δεν έκρυψε την αγανάκτησή του για την αύξηση των τροχαίων, το οποίο είναι φυσική απόρροια της έλλειψης οδηγικής παιδείας στην Ελλάδα.

«Γράψτο έτσι όπως στο λέω: Οι Ελληνάρες έχουν ξεσαλώσει. Κάνουν τον μάγκα στον Χάρο και συνεχίζουν να του επιτίθενται χωρίς να λογαριάζουν τίποτα!». Έτσι ξεκίνησε τις δηλώσεις του στο Flash.gr ο θρυλικός Ιαβέρης καταφέρνοντας με δύο «τσεκουράτα» λόγια να δώσει την πιο ρεαλιστική περιγραφή της κατάστασης που επικρατεί στους ελληνικούς δρόμους.

Ιαβέρης / Φωτ.: Eurokinissi «Τους 57 νεκρούς στα Τέμπη τους θρηνούν πλέον μόνο οι δικοί τους»

«Κανείς δεν φαίνεται να νοιάζεται για το τί συμβαίνει. Τρανό παράδειγμα το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Τους 57 που σκοτώθηκαν στα Τέμπη τους θρηνούν πλέον μόνο οι δικοί τους. Μετά από τις πρώτες ημέρες που όλη η χώρα ήταν σοκαρισμένη και τα ΜΜΕ το έπαιζαν ως θέμα συνέχεια, τώρα κανείς δεν φαίνεται να ασχολείται ή να το θυμάται. Ακόμα και όλα όσα γίνονται στη Βουλή με την Προανακριτική φαίνεται πως περνούν στα ψιλά ενώ είναι μία καλή ευκαιρία να περάσουν κάποια μέτρα που θα επηρεάσουν και την οδηγική ασφάλεια στη χώρα».

Εδώ ο Αναστάσιος Μαρκουίζος άφησε τα «καρφιά» του και για τον τρόπο που διαχειρίζονται τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τα τροχαία: «Έχετε κι εσείς μερίδιο ευθύνης. Αντί να μεταδίδετε πόσα τροχαία έγιναν και πόσους νεκρούς έχουμε, θα βοηθούσε περισσότερο να γίνει μία καμπάνια -όπως είχε γίνει στον κορονοϊό- η οποία θα βοηθήσει στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης. Αντί να λέμε το τί έγινε, είναι καλύτερο να προλάβουμε τα κακά νέα».

http://www.w3.org/2000/svg” xmlns:xlink=”http://www.w3.org/1999/xlink” x=”0px” y=”0px” viewBox=”0 0 30 30″ xml:space=”preserve”>http://www.w3.org/2000/svg”>http://www.w3.org/2000/svg”>

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό