24.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Πάτρα: Συγκίνηση για τον Απόστολο Καρασπήλιο

Ειδήσεις Ελλάδα

Θλίψη και συγκίνηση προξένησε η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του συμπολίτη Απόστολου Ηλ. Καρασπήλιου στα 88 του χρόνια.

Ο εκλιπών είχε εργαστεί για χρόνια στον Οργανισμό Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος (ΟΤΕ) και ήταν συνταξιούχος. Με την αγαπημένη του σύζυγο, Τασία δημιούργησαν μία ωραία οικογένεια. Απέκτησαν δυο γιους, τον Ηλία Καρασπήλιο που εργάζεται στο Λιμάνι των Πατρών, και τον Γιώργο Καρασπήλιο που είναι πολιτικός μηχανικός και τα τελευταία χρόνια εργάζεται στο εξωτερικό, στο Κατάρ. Ο εκλιπών είχε και μία αγαπημένη εγγονή, την Αναστασία.

Άνθρωπος δραστήριος, καλός γνώστης του αντικειμένου του, καλός οικογενειάρχης και άνθρωπος με χιούμορ ο Απόστολος Καρασπήλιος έφυγε ξαφνικά το πρωί της περασμένης Παρασκευής από ανακοπή καρδιάς. Το ασθενοφόρο κλήθηκε και ήρθε άμεσα ωστόσο ήταν πλέον αργά για τον Απόστολο Καρασπήλιο, ο οποίος ήταν και ενεργό μέλος του συλλόγου των συνταξιούχων ΟΤΕ Πάτρας.

Η κηδεία του τελέστηκε στις 3 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίων Αγγέλων στο Α’  Κοιμητήριο Πατρών όπου και ακολούθησε η ταφή του. Την νεκρώσιμο ακολουθία τέλεσε ο π. Παύλος Σπίνος από τον ιερό ναό Αγίου Παντελεήμονος Προαστίου, ο οποίος ωστόσο παλιότερα είχε για χρόνια λειτουργήσει στον ιερό ναό Παντανάσσης, την ενορία του εκλιπόντος και γνώριζε και εκτιμούσε την οικογένεια του. Μάλιστα μιας και ο Ηλίας Καρασπήλιος είναι μέλος της ιστορικής τετραφώνου, ανδρικής χορωδίας της Παντάνασσας «Γ. Τριάντης», τα μέλη της χορωδίας υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Θεόδωρου Χαλκιόπουλου ήρθαν στην κηδεία και έψαλαν με κατάνυξη στη μνήμη του Αποστόλη Καρασπήλιου.

Στην κηδεία παρέστησαν μέλη του συλλόγου συνταξιούχων ΟΤΕ Πάτρας όπως ο πρώην πρόεδρος Γιάννης Χαρμπίλας, η ναυτιλιακή πράκτορας Μαρία Φιλοπούλου, κ.α.

Επιμέλεια ανάρτησης: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό