22.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Πάτρα: Πώς συνέβη το τροχαίο δυστύχημα με νεκρούς έναν παππού, το 3χρονο εγγόνι του και μία γυναίκα

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο Πανεπιστημιακό του Ρίου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση μία τραυματίας από το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα στην Πάτρα  

Σε άμορφη μάζα μετατράπηκαν τα οχήματα, που συγκρούστηκαν στην εθνική Πατρών – Αθηνών το βράδυ της Κυριακής με θύματα του φρικτού τροχαίου μία γυναίκα, έναν 66χρονο και το τρίχρονο εγγονάκι του.

Όπως αναφέρουν μαρτυρίες στο MEGA, πίσω από το κάμπριο αμάξι, το οποίο εξετράπη της πορείας του, ακολουθούσαν με άλλο όχημα οι γονείς του τρίχρονου παιδιού, που βρήκε τραγικό θάνατο.

Πώς συνέβη το τροχαίο δυστύχημα στην Πάτρα

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας για το τροχαίο που σημειώθηκε στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Αθηνών, ένας 66χρονος, οδηγώντας αυτοκίνητο, με συνεπιβάτες μια ημεδαπή γυναίκα και ένα ανήλικο αγόρι, ηλικίας τριών ετών, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού και εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα, όπου συγκρούστηκε με δυο αυτοκίνητα, που οδηγούσαν δύο ημεδαπές γυναίκες ηλικίας 53 και 51 ετών αντίστοιχα.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν οι θανάσιμοι τραυματισμοί του 66χρονου άνδρα, της 53χρονης και του 3χρονου αγοριού.

Από την σύγκρουση επίσης προκλήθηκε ο σοβαρός τραυματισμός της συνεπιβάτιδας του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο 66χρονος, η οποία διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών.

Για να εξακριβωθούν τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος το Τμήμα Τροχαίας Πατρών ενεργεί προανάκριση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό