16.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πάτρα και Θεσσαλονίκη οι επόμενοι σταθμοί του Αλ. Τσίπρα

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον κύκλο των ανοιχτών συγκεντρώσεων με κεντρικό σύνθημα «Δικαιοσύνη Παντού» συνεχίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, καθώς ο χρόνος για την προκήρυξη των εκλογών μετρά αντίστροφα.

Μετά την ομιλία του στο Περιστέρι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα βρεθεί αύριο Παρασκευή στην Πάτρα, όπου στις 18:30 θα μιλήσει στο Κλειστό Γήπεδο Απόλλωνα. «H Δημοκρατία αντεπιτίθεται. Αύριο, 18:30, στο Κλειστό Γήπεδο Απόλλωνα. Μαζί θα φέρουμε τη Δικαιοσύνη παντού», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σε ανάρτησή του με την οποία προαναγγέλλει την ομιλία του.

H Δημοκρατία αντεπιτίθεται.Αύριο, 18:30, στο Κλειστό Γήπεδο Απόλλωνα.Μαζί θα φέρουμε τη Δικαιοσύνη παντού.#ΔικαιοσύνηΠαντού #ΣΥΡΙΖΑΠΣ #Τσίπρας pic.twitter.com/qwsy4NFDUU

— Αλέξης Τσίπρας – Alexis Tsipras (@atsipras) February 2, 2023

Επόμενος σταθμός του κ. Τσίπρα θα είναι η Θεσσαλονίκη, όπου θα μιλήσει την προσεχή Δευτέρα.

Κατά τη χθεσινή συγκέντρωση στο Περιστέρι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρόταξε το δίλημμα «Δημοκρατία ή Μητσοτάκης», επανέλαβε την ανάγκη εκ νέου στον στόχο της «προοδευτικής κυβέρνησης» και ανέπτυξε το σχέδιό του για την επόμενη μέρα.

Σε ό,τι αφορά τα ψηφοδέλτια του κόμματος, το επόμενο διάστημα θα συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία και θα δοθούν στη δημοσιότητα οι υποψήφιοι, με το Επικρατείας να κλείνει τελευταίο. Στόχος του κόμματος είναι να υπάρχει ισόποση εκπροσώπηση ανδρών και γυναικών σε όλα τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό