20 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

«Πάτησε» Ελλάδα ο Ναβάρο για λογαριασμό του Ολυμπιακού: «Δεν είχα κανένα δισταγμό»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Φραν Ναβάρο έφτασε στο «Ελ. Βενιζέλος» και θα οριστικοποιήσει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό από την Πόρτο. Ο Ισπανός επιθετικός «πάτησε» Αθήνα στις 18:51 το Σάββατο (30/12) και επρόκειτο να πραγματοποιήσει τις προκαθορισμένες ιατρικές εξετάσεις, ώστε να υπογράψει εν συνεχεία το συμβόλαιό του με τη νέα του ομάδα.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έρχομαι σε ένα πολύ μεγάλο σύλλογο, δεν είχα κανένα δισταγμό. Σε αυτό συνέβαλε το γεγονός ότι γνωρίζω τον προπονητή αλλά και τον Πέδρο, είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την εξέλιξη.

Είμαι εντυπωσιασμένος με το πόσο βοηθούν την ομάδα και πόσο την εμψυχώνουν οι οπαδοί, να συνεχίσουν να το κάνουν. Ήρθα για να βοηθήσω, να προσφέρω τα μέγιστα και να βάλω γκολ», ανέφερε χαρακτηριστικά στις πρώτες του δηλώσεις.

Υπενθυμίζεται πως οι Πειραιώτες θα καταβάλλουν το ποσό των 250 χιλιάδων ευρώ για τον 6μηνο δανεισμό του, ενώ θα έχουν και μία προαιρετική ρήτρα αγοράς που θα περιλαμβάνεται στο συμβόλαιό του, ύψους 7.5 εκατ. ευρώ. Εφόσον κάτι τέτοιο πραγματοποιηθεί, η Πόρτο προσέθεσε στους όρους του συμβολαίου πως θα λάβει το 10% του ποσού πώλησής του, εάν φυσικά ο Ολυμπιακός αποφασίσει πρώτα να τον αγοράσει και εν συνεχεία να τον πουλήσει κάπου αλλού.

Ο Φραν Ναβάρο έχει καταγράψει μόλις 6 συμμετοχές φέτος στο πρωτάθλημα με την Πόρτο και δεν έχει καταφέρει να πάρει φανέλα βασικού από τον Μεχντί Ταρεμί. Εντούτοις, είχε εντυπωσιάσει με τις επιδόσεις του τα δύο προηγούμενα χρόνια με την Ζιλ Βιθέντε και αυτός ήταν ο λόγος που αφενός τον απέκτησαν οι «δράκοι» και αφετέρου έθεσαν μία τόσο υψηλή ρήτρα αγοράς στον Ολυμπιακό.

Με την Ζιλ Βιθέντε, είχε αναδειχθεί 4ος και 3ος σκόρερ στο πορτογαλικό πρωτάθλημα τις σεζόν 2021/22 και 2022/23, με 16 και 17 γκολ αντίστοιχα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό