16.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Πάρτι» στο Twitter για τον διορισμό του γιου Παπανδρέου στον Εθνικό Κήπο

Ειδήσεις Ελλάδα

Με ποικίλα, κυρίως δηκτικά, σχόλια υποδέχθηκαν οι χρήστες των σόσιαλ μίντια την είδηση για τον διορισμό του Ανδρέα Παπανδρέου, γιου του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου ως CEO στον Εθνικό Κήπο από τον δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία του Δήμου Αθηναίων έχει την επωνυμία «Εθνικός Κήπος – Μητροπολιτικό Πράσινο Α.Ε.» και σκοπός της είναι «η διαχείριση του Εθνικού Κήπου και του Λόφου Φιλοπάππου».

Αξιοσημείωτο είναι ότι με την είδηση τροφοδοτήθηκαν εικασίες ότι με τη συγκεκριμένη τοποθέτηση ο Ανδρέας Παπανδρέου «τζούνιορ», κάνει το πρώτο του βήμα στην ευρύτερη εγχώρια πολιτική σκηνή, ενώ ήδη κάποιοι μιλούν για την πρόθεσή του να κατέλθει ως υποψήφιος στην Α΄ Αθηνών, μια περιοχή όπου ο πατέρας του Γιώργος Παπανδρέου εκλεγόταν βουλευτής από το 1996 έως το 2004.

Πάντως οι επικρίσεις στα σόσιαλ εστιάζουν τόσο στον δήμαρχο Χάρη Δούκα ο οποίος, αν κι έχει τοποθετηθεί έντονα κατά της οικογενειοκρατίας, επέλεξε να διορίσει έναν Παπανδρέου 4ης γενιάς αλλά και στο κατά πόσο ο Ανδρέας Παπανδρέου έχει τα κατάλληλα προσόντα για να αναλάβει τη συγκεκριμένη θέση.

Δείτε μερικά χαρακτηριστικά σχόλια χρηστών στην πλατφόρμα Χ:

Ποιος είναι ο Ανδρέας Παπανδρέου τζούνιορ

Ο 42χρονος γιος του Γιώργου Παπανδρέου (από τον πρώτο του γάμο με την Εύα Γεωργίου), Ανδρέας σπούδασε στο Αμερικανικό Κολέγιο και στη συνέχεια πήγε στη Βοστόνη για να συνεχίσει τις σπουδές του στα οικονομικά. Πριν ολοκληρώσει τις σπουδές του, τα σχέδιά του άλλαξαν και μετακόμισε στη Σουηδία για σπουδές στην κοινωνιολογία. Έμεινε εκεί για δύο χρόνια αφού αποφάσισε να εγκατασταθεί στο Λονδίνο κάνοντας μεταγραφή στο Πανεπιστήμιο του Κέντ, ώστε να ολοκληρώσει τις σπουδές του στο τμήμα «International Relation». Επόμενος σταθμός του ήταν η Ελλάδα και τα Χανιά καθώς είχε ενημερωθεί για το πρότυπο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο (ΜΑΙΧ) που είχε έδρα εκεί ώστε να κάνει τις μεταπτυχιακές του σπουδές.

Μάλιστα, αποφάσισε να διευρύνει τις γνώσεις που είχε στον βελονισμό και τις εναλλακτικές θεραπείες και εργάζεται ως επαγγελματίας βελονιστής. Κάνει επισκέψεις κατ’ οίκον και ασκεί το επάγγελμα του θεραπευτή-βελονιστή ακολουθώντας πρωτοποριακές μεθόδους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό