20.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Πάρτι» για την Ίντερ, πιέζει για Ευρώπη η Τορίνο

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ίντερ έκανε «πάρτι» κόντρα στην ουραγό Σαλερνιτάνα κερδίζοντας με άνεση και θέαμα 4-0. Η Τορίνο άρχισε να «βλέπει» πιο ρεαλιστικά τις θέσεις που οδηγούν Ευρώπη, αφού κέρδισε με 2-0 την Λέτσε και έτσι πραγματοποίησε την 9η νίκη της στο πρωτάθλημα. Επαφή με τον υποβιβασμό για την Λέτσε, που βρίσκεται μόλις στο +4 από την Serie B.

ΤΟΡΙΝΟ-ΛΕΤΣΕ 2-0

Η Τορίνο έκανε το καθήκον της κόντρα στην Λέτσε και ανέβηκε στην 9η θέση της βαθμολογίας, «κοιτάζοντας» πιο ρεαλιστικά τις θέσεις που οδηγούν Ευρώπη! Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να κάνουν το κάτι παραπάνω και  έτσι τελείωσε χωρίς κάποια αξιοσημείωτη φάση.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άρχισαν να σκοράρουν και να δημιουργούν από το δεύτερο με τον Μπελανόβα μόλις πέντε λεπτά μετά την έναρξη στο 50 να βρίσκεται στο ύψος της περιοχής και με ένα όμορφο συρτό σουτ να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του!

Στο 70 ο Πονγκράσιτς αντίκρυσε την δεύτερη κίτρινη αφήνωντας την ομάδα της Λέτσε με 10 παίκτες, και επειδή το ένα φέρνει το άλλο- η Τορίνο σκόραρε ξανά στο 81΄ με τον Ζαπάτα και έτσι κλείδωσε την νίκη σημειώνοντας την 9η συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα.

ΙΝΤΕΡ – ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ 4-0

Επίδειξη δύναμης για την Ίντερ κόντρα στην ουραγό Σαλερνιτάνα. Οι πρωτοπόροι της Seria A νίκησαν… άνετα την τελευταία της βαθμολογίας τελειώνοντας το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Πρώτο γκολ στο 17 με τον Τουράμ για τους «νερατζούρι» και το «πάρτι» αρχίζει!

Δύο λεπτά μετά ο αρχηγός της Ίντερ σκοράρει, κάνοντας το 2-0 με ένα πολύ όμορφο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Το 3-0 έγραψε ο Ντούμφρις, μετά από λάθος του τερματοφύλακα της Σαλερνιτάνα, Γκιγιέρμο Οτσόα.

To κερασάκι στην… τούρτα έβαλε ο Αρναούτοβιτς, βάζοντας και το δικό του όνομα στο πίνακα των σκόρερ για το 4-0  το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του παιχνιδιού!

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΦΑΚΑ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό