17.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πάρις Λι για Δ. Γιαννακόπουλο: «Σέβομαι πως αφήνει τον Αταμάν να κάνει τη δουλειά του»

Ειδήσεις Ελλάδα

Καμία πικρία δεν έχει ο Πάρις Λι για τη φυγή του απ’ τον Παναθηναϊκό, καθώς εκτίμησε τη στάση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου όπως δήλωσε σε ιστοσελίδα του εξωτερικού.

Το μέλλον του Πάρις Λι τον βρίσκει εκτός Παναθηναϊκού. Ο Αμερικανός γκαρντ δε συνεχίζει στο «τριφύλλι», καθώς δεν ήταν στα πλάνα του Εργκίν Αταμάν. Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «Basketnews», πάντως, έδειξε πως κατανοεί απόλυτα την εξέλιξη των πραγμάτων.

Μάλιστα μίλησε με σεβασμό και εκτίμηση για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Τονίζοντας πως αφήνει τον Αταμάν να κάνει τη δουλειά του, στοιχείο που αρέσει στον Αμερικανό, παρότι του στοίχισε την παραμονή στον Παναθηναϊκό.

«Ύστερα από εκείνο το post στο Instagram εγώ και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανταλλάξαμε πολλά μηνύματα κατά καιρούς. Μου έδειχνε ότι με αγαπάει», είπε ο Πάρις Λι και συνέχισε:

«Από αυτό που κατάλαβα, ήθελε να επιστρέψω και το εκτίμησα. Όμως, σέβομαι επίσης το γεγονός πως αφήνει τον Αταμάν να κάνει τη δουλειά του και να χτίσει το ρόστερ. Δεν έχω κακά αισθήματα για κανέναν. Το εκτιμά αυτό εκείνος και το εκτιμώ και εγώ. Νόμιζα πως θα συνεργαστούμε ξανά, αλλά τα πράγματα δεν έγιναν έτσι τελικά».

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό