20.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Πάντα σκόρερ στο τουρνουά των… κορυφαίων

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Καρίμ Μπενζεμά το έκανε… ξανά. Τον έχουμε συνηθίσει να βρίσκει διαρκώς δίχτυα στα μεγάλα ποδοσφαιρικά «ραντεβού», ωστόσο σε ένα από αυτά είναι πάντα πιο… πιστός από τα άλλα. Αυτό, άλλωστε, το είχε ξεκινήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Γάλλος φορ αγωνίζεται με την Αλ-Ιτιχάντ στον 1ο γύρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων και σκόραρε στο 40ο λεπτό απέναντι στην Όκλαντ Σίτι από την Ωκεανία. Επί της ουσίας, το τουρνουά διεξάγεται κάθε χρόνο (σ.σ. το φορμάτ αλλάζει από το 2025) και λαμβάνει μέρος μία ομάδα από την διοργανώτρια χώρα και οι κάτοχοι του Champions League από κάθε ήπειρο.

Ο Μπενζεμά με αυτό το γκολ που πέτυχε κατάφερε να γίνει ο πρώτος στην ιστορία του θεσμού που βρίσκει δίχτυα σε 4 διαφορετικές «εκδόσεις», αφού τα έχει καταφέρει ουκ ολίγες φορές και στο παρελθόν με τα χρώματα της «Βασίλισσας». Το 2014 σκόραρε σκόντρα στην Κρουζ Αζούλ (Μεξικό), το 2016 απέναντι στην Κλαμπ Αμέρικα (Μεξικό) και την Κασίμα Άντλερς (Ιαπωνία), ενώ το 2022 το έκανε με αντίπαλο την Αλ Χιλάλ (Σαουδική Αραβία).

Το όνομα του πρώην επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης είναι «συνώνυμο» με τα γκολ και εν προκειμένω υπάρχει άλλο ένα στατιστικό που αποδεικνύει την «εκτελεστική» του δεινότητα μπροστά από την αντίπαλη εστία. Εντυπωσιακό…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό