18.8 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Πάνος Χατζηκουτσέλης: Με αυτή τη φωτογραφία αποχαιρέτησε πριν λίγες μέρες τον Κώστα Βουτσά [pic & ]

Ειδήσεις Ελλάδα

Πάνος Χατζηκουτσέλης: Θλίψη στον χώρο του θεάτρου προκάλεσε η είδηση ότι απεβίωσε ο ηθοποιός Πάνος Χατζηκουτσέλης.

Πάνος Χατζηκουτσέλης: Ο αγαπημένος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή και τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή το μεσημέρι της Παρασκευής ο αγαπημένος του φίλος Άγγελος Πυριόχος. Ο Πάνος Χατζηκουτσέλης, που γεννήθηκε το 1945, έχει παίξει σε δεκάδες σήριαλ και έχει παρουσιάσει πολλές τηλεοπτικές εκπομπές ενώ έχει μεγάλη θητεία και στο θέατρο. Μεγάλη επιτυχία έκανε τη δεκαετία του ΄90 ως το γεροντοπαλίκαρο στο «Εκείνες και Εγώ», όπου υποδύθηκε τον φίλο του «Ζάχου Δόγκανου», κατά κόσμον Γιάννη Μπέζου.

Τραγική ειρωνεία, πριν λίγες μέρες, με μια φωτογραφία από συνεργασία του στο θέατρο, ο Πάνος Χατζηκουτσέλης είχε αποχαιρετήσει στο Facebook τον αγαπημένο του Κώστα Βουτσά γράφοντας: «Καλοκαίρι 1986. Θέατρο ΠΑΡΚ. Επιθεώρηση: ‘ΑΝΤΡΕΑ ΖΑΠΑΤΑ’ Εγώ – ως Μελίνα και ο Κώστας – Λυσιστράτη… Μία από τις πολλές φορές που συνεργάστηκα μ’ αυτό το υπέροχο πλάσμα… Καλό σου ταξίδι Κώστα μου…»

Η συγκλονιστική ανάρτηση του Άγγελου Πυριόχου

Ο Άγγελος Πυριόχος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ανήρτησε ένα μήνυμα που ραγίζει καρδιές. «Ο Πάνος μου. Ο Χατζηκουτσέλης μου. Ο αδελφός μου. Ο φίλος μου. Το γέλιο μου. Ο συνεργάτης μου.  Το στήριγμα. Έφυγε. Δύο μέρες τον έπαιρνα τηλέφωνο και δεν απαντούσε. Και γω στο νησι. Δεν είναι ζωή πια αυτή», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο Πάνος Χατζηκουτσέλης είχε έναν αδερφό, τον Γιώργο Λώζο, επίσης ηθοποιό. Έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση, στη σειρά «Αναδυόμενη», το 1978 από την ΥΕΝΕΔ. Συνέχισε την πορεία του στην τηλεόραση ως ένας εξαιρετικός καρατερίστας, σε εμβληματικές παραγωγές, όπως «Μαντάμ Σουσού», «Η ζωή του Αττίκ», φτάνοντας στο 1996, οπότε και μπήκε στην καρδιά όλων, ενσαρκώνοντας τον «Παπαπέτρου» στη σειρά «Εκείνες και Εγώ».

«Μαντάμ Σουσού» (δείτε τον αγαπημένο ηθοποιό στο 9:23 και μετά)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό