22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Πάμε μια Κυριακάτικη βόλτα με την Porsche Cayman GT4

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Porsche Cayman GT4 ήταν το αυτοκίνητο που ξεχώρισε όταν έκανε ντεμπούτο το 2016. Με την εντυπωσιακή της απόδοση θα μπορούσε να κάνει τους ιδιοκτήτες των 911 GT3 να ζηλεύουν.

Πολλοί κάτοχοι GT4 είναι παθιασμένοι με τα μοναδικά τους αυτοκίνητα και ένας από αυτούς δημιούργησε ένα βίντεο σε μια διαδρομή στην Ελβετία, που αξίζει να γίνει διαφήμιση της Porsche.

Η Porsche Cayman GT4 είναι κάτι καινούριο από την Cayman που ξέραμε. Λόγω της κληρονομιάς και της αποκλειστικότητας της επωνυμίας, η Porsche 911 είχε πάντα τα καλύτερα εξαρτήματα που είχε να προσφέρει η Porsche, ενώ η Cayman ήταν πάντα πίσω.

Παρόλο που υπήρχαν περικοπές στις επιδόσεις της Cayman πριν από την 981 GT4, καμιά Cayman δεν είχε κινητήρα από την μεγάλη αδελφή 911. Ήταν γνωστό ότι η Porsche μείωνε την απόδοση της Cayman για να προστατεύσει την 911.

Όλα αυτά άλλαξαν όταν εμφανίστηκε η Cayman GT4 και τράνταξε τα θεμέλια της σχέσης 911 και Cayman. Την Cayman GT4 ανέλαβε το τμήμα GT της Porsche, το οποίο τοποθέτησε ανάρτηση από την 911 GT3 και κινητήρα από την 911 Carrera S.

Η Porsche Cayman GT4 είναι το ιδανικό αυτοκίνητο, χάρη στο χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων και τη συναρπαστική δυναμική οδήγηση. Αν και η GT4 είναι η γρηγορότερη Cayman, απέχει πολύ από το να είναι η γρηγορότερη Porsche. Η Cayman GT4 είναι για όσους θέλουν να οδηγήσουν και το βίντεο είναι ακριβώς αυτό που θα θέλαμε να δούμε από μια Porsche.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό