18.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Πάλη: Ρίχνεται στη «μάχη» του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος η Πρεβολαράκη

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μαρία Πρεβολαράκη θα διεκδικήσει ένα μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης στη Βουδαπέστη.

Στη «μάχη» του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, στη Βουδαπέστη, ρίχνεται η Μαρία Πρεβολαράκη. Η «Κυρία» της ελληνικής πάλης συμμετέχει στα 53κ. και θα αγωνιστεί με πολλές φιλοδοξίες με στόχο μία θέση στο βάθρο.

Η Μαρία Πρεβολαράκη κληρώθηκε στα προκριματικά να αντιμετωπίσει την Τατιάνα Ντεμπιέν από τη Γαλλία. Εάν μάλιστα η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια της πάλης πάρει την πρόκριση, θα βρει στον δρόμο της την Ιουλία Λεόρντα από την Μολδαβία.

Πρόκειται για το Νο. 1 φαβορί της κατηγορίας, σύμφωνα με το νέο σύστημα της UWW, που ξεχωρίζει τις τέσσερις καλύτερες αθλήτριες.

Οι αγώνες της Πρεβολαράκη θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 31/3 μετά τις 12:30 μ.μ.

Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ουγγαρίας μετέχουν επίσης οι Γιώργος Πρεβολαράκης, Ηλίας Παγκαλίδης και Λαοκράτης Κεσίδης. Οι Έλληνες πρωταθλητές είναι έτοιμοι και θα προσπαθήσουν να σηκώσουν την ελληνική σημαία ψηλά.

Σύμφωνα με τον νέο τρόπο διεξαγωγής και βαθμολόγησης των αγώνων, στις διοργανώσεις θα υπάρχουν τέσσερα φαβορί ανά κατηγορία, κάτι που σημαίνει ότι το πρώτο με το δεύτερο φαβορί της διοργάνωσης θα μπορούσαν να βρεθούν αντιμέτωποι μόνο στον τελικό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό