17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Tom Holland πατάει pause και σταματάει για λίγο από την υποκριτική

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Tom Holland κάνει ένα βήμα πίσω για την ώρα τώρα που τελείωσε η παραγωγή της επερχόμενης σειράς του.

Ο Tom Holland, μετά την εξομολόγησή του για τις απαιτήσεις της νέας του σειράς, ανακοίνωσε ότι θα κάνει παύση από την υποκριτική.

Όχι, το The Idol δεν είναι σοκαριστικό ή προκλητικό, είναι απλά βαρετό

Το “The Crowded Room” έρχεται, ο Tom Holland φεύγει

Ο Βρετανός ηθοποιός θα κάνει παύση από την υποκριτική τώρα που η σειρά “The Crowded Room” του AppleTV+ έχει ολοκληρώσει την παραγωγή της.

https://www.instagram.com/p/CqgWVVnKT8s

Ο σύγχρονος Spider-Man σε συνέντευξή του στο Deadline, μίλησε για την περίοδο των γυρισμάτων της σειράς, τονίζοντας τις προκλήσεις που αντιμετώπισε τόσο ως ηθοποιός όσο και ως παραγωγός.

Το “The Crowded Room” σηματοδοτεί τη δεύτερη φορά που ο Holland τελεί και χρέη παραγωγού, με την πρώτη να είναι η ταινία “Uncharted” του 2022. Συζητώντας για την εμπειρία του, ο 26χρονος ηθοποιός αναφέρθηκε στο συναισθηματικό βάθος που έπρεπε να εξερευνήσει στη σειρά, παραδεχόμενος ότι έφερε στην επιφάνεια άγνωστα συναισθήματα.

“Ήταν σίγουρα μια δύσκολη περίοδος. Εξερευνούσαμε ορισμένα συναισθήματα που σίγουρα δεν είχα βιώσει ποτέ πριν”, δήλωσε. “Το να είμαι παραγωγός, να αντιμετωπίζω τα καθημερινά προβλήματα που συνοδεύουν κάθε κινηματογραφικό πλατό, απλώς πρόσθεσε αυτό το επιπλέον επίπεδο πίεσης”.

Ο Tom Holland στην πρεμιέρα του “The Crowded Room”.

: 2023 Evan Agostini

Amanda Seyfried, Tom Holland and Emmy Rossum στην πρεμιέρα του “The Crowded Room”.

: 2023 Evan Agostini

Άλλος ο βασικός λόγος της παύσης

Ωστόσο, η ψυχική επιβάρυνση που του επέφερε ο ρόλος ήταν αυτή που αποδείχθηκε η πιο απαιτητική. Ενώ ο Tom Holland δεν είναι άγνωστος στις σωματικές προκλήσεις, έχοντας διαπρέψει σε πολλές blockbuster ταινίες γεμάτες δράση, τόνισε τον βαθύ αντίκτυπο που είχε ο ρόλος σε αυτόν ψυχικά.

“Πραγματικά με χτύπησε και μου πήρε πολύ καιρό να συνέλθω μετά, για να επανέλθω κατά κάποιον τρόπο στην πραγματικότητα”, αποκάλυψε.

Το “The Crowded Room” βασίζεται στο μη-μυθοπλαστικό βιβλίο του Daniel Keyes, “The Minds of Billy Milligan”, που εκδόθηκε το 1981. Ο Holland στη σειρά υποδύεται τον Danny Sullivan, έναν χαρακτήρα προσαρμοσμένο από την αξιοσημείωτη ιστορία του Milligan. Ο Milligan ήταν ο πρώτος άνθρωπος στην ιστορία των ΗΠΑ που επικαλέστηκε διαταραχή διασχιστικής ταυτότητας σε δικαστήριο.

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του “The Crowded Room”, ο Holland αντιμετώπισε έναν προσωπικό αγώνα, που τον ώθησε μάλιστα στο να επιθυμεί να ξυρίσει το κεφάλι του για να διαφοροποιηθεί από τον χαρακτήρα.

Βέβαια, δεν το έκανε ποτέ γιατί καταλαβαίνει πως δεν μπορείς να κάνεις μια τέτοια αλλαγή εν μέσω γυρισμάτων. Αυτή η πίεση όμως, από τη στιγμή που ακολούθησε τη μέθοδο για τον ρόλο του, τον οδήγησε σε αυτό που περιέγραψε ως “μια μικρή κατάρρευση”.

Παρ’ όλα αυτά, αυτή η διακοπή από την υποκριτική ήταν στα σκαριά από τον Φεβρουάριο του 2022. Ο ηθοποιός εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τον απαιτητικό ρόλο και δήλωσε με σιγουριά ότι θα κάνει ένα διάλειμμα μετά την ολοκλήρωση της σειράς.

“Είναι ένας πολύ, πολύ απαιτητικός ρόλος γραμμένος από τον καταπληκτικό Akiva Goldsman και νομίζω ότι το σενάριο είναι από τα καλύτερα που έχω διαβάσει ποτέ, οπότε είμαι πραγματικά, πραγματικά ενθουσιασμένος που θα το κάνω. Αλλά μπορώ να πω με σιγουριά ότι, αφού τελειώσω αυτή την τηλεοπτική σειρά, θα κάνω ένα διάλειμμα”, είχε δηλώσει τότε.

Ο πιο δύσκολος ρόλος του Tom Holland είναι και αυτός που τον βοήθησε περισσότερο

Όσον αφορά τα μελλοντικά σχέδια του Tom Holland, οι λεπτομέρειες παραμένουν αβέβαιες. Ενώ έχει εκφράσει ενδιαφέρον για το ενδεχόμενο του “Spider-Man 4” των Marvel Studios, η συνεχιζόμενη απεργία των σεναριογράφων έχει προσωρινά διακόψει τις προετοιμασίες. Επιπλέον, ο Holland εκθείασε πρόσφατα τη συνεργασία του Ryan Reynolds και του Hugh Jackman στο “Deadpool 3” των Marvel Studios και εξέφρασε το θαυμασμό του για τους δύο ηθοποιούς.

Στο “The Crowded Room”, ο Holland εμφανίζεται μαζί με τις Amanda Seyfried και Emmy Rossum. Η σειρά έκανε πρεμιέρα στο AppleTV+ στις 9 Ιουνίου, ενώ αρχικά κυκλοφόρησαν τρία επεισόδια και τα υπόλοιπα επτά θα κυκλοφορούν εβδομαδιαία μέχρι το φινάλε στις 28 Ιουλίου.

Σύμφωνα με την επίσημη πλοκή, η μίνι σειρά ακολουθεί τον Danny Sullivan (Tom Holland), έναν άνδρα που συλλαμβάνεται μετά τη συμμετοχή του σε έναν πυροβολισμό στην Νέα Υόρκη το 1979. Στο “The Crowded Room” μέσα από μια σειρά συνεντεύξεων με την ιδιαίτερη ανακρίτρια Rya Goodwin (Amanda Seyfried), ξετυλίγεται η ιστορία της ζωής του Danny, αποκαλύπτοντας στοιχεία του μυστηριώδους παρελθόντος που τον διαμόρφωσαν.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό