23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο Tintin επιστρέφει σε action-adventure game για PC και παιχνιδοκονσόλες

Ειδήσεις Ελλάδα

Δεν ξέρω αν οι ιστορίες του Βέλγου δημιογράφου Tintin και της παρέας του είναι γνωστές στα σημερινά παιδιά, αλλά για τις προηγούμενες γενιές συγκαταλεγόταν ανάμεσα στα κορυφαία κόμικ όπως Asterix, Lucky Luke, Αντιρίξ & Συμφωνίξ, Αχιλλέας Ταλόν κ.ά. Η πρώτη εμφάνιση του έγινε το 1929 ως στριπάκι σε εφημερίδες και στα χρόνια που ακολούθησαν βρήκε το δρόμο του σε ολοκληρωμένες εκδόσεις, animation και ταινίες που του έδωσαν παγκόσμια αναγνώριση.

Για να επιστρέψουμε στο 2020, η σημερινή είδηση έχει να κάνει με την ανακοίνωση της Microids ότι θα συνεργαστεί με τη Moulinsart για τη δημιουργία ενός action-adventure παιχνιδιού που θα αφορά τις περιπέτειες του Τεντεν και όλων των κλασικών χαρακτήρων όπως ο Καπετάνιος Χάντοκ, οι γκαφατζήδες ντετέκτιβ Ντιπόν και Ντιπόν, ο καθηγητής Τουρνεζόλ (που είναι πάνω στο Πασακαμάκ) και φυσικά ο πιστός σκύλος του, Μιλού.

Το πιο πρόσφατο game με ήρωα τον Tintin κυκλοφόρησε το 2011 για Windows PC, Nintendo 3DS, PS3, Nintendo Wii, Xbox 360, Android και iOS, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Ας ελπίσουμε ότι το νέο εγχείρημα θα είναι πιο ενδιαφέρον.

[Microids]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό