16.6 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Ο «mr. Big» ξύρισε το κεφάλι του και η «Κάρι» έκανε ένα αναπάντεχο σχόλιο

Ειδήσεις Ελλάδα

Είναι από τους τηλεοπτικούς – και κατόπιν κινηματογραφικούς – έρωτες που έγραψαν ιστορία. Κι έκανε πολλές γυναικείες καρδιές να σκιρτήσουν, αλλά και να λυγίσουν, μιας και ο έρωτας της Κάρι με τον «Mr. Big» στο Sex and the City, πέρασε από σαράντα κύματα. Και μπορεί να έχουν περάσει χρόνια από το τελευταίο επεισόδιο της θρυλικής – πια – σειράς, όμως η σχέση αυτή έχει μείνει στο μυαλό του τηλεοπτικού κοινού.

Και οι φαν θυμήθηκαν ξανά τον έρωτα αυτό, μετά το τελευταίο αναπάντεχο σχόλιο/κομπλιμέντο της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ σε ανάρτηση του πρώην συμπρωταγωνιστή της. Ο Κρις Νοθ αποφάσισε να ξυρίσει το κεφάλι του και ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφία με το νέο του λουκ. Τα σχόλια «έπεσαν» βροχή, όμως, εκείνο που ξεχώρισε ήταν – χωρίς καμιά αμφιβολία – εκείνο της τηλεοπτικής Κάρι.

«Γιατί περίμενες τόσο πολύ καιρό για να το κάνεις;;;» του έγραψε κάτω από την ανάρτηση, ενώ το έστειλε ένα φιλί. Οι δύο ηθοποιοί διατηρούν άψογες σχέσεις και είναι καλοί φίλοι. Άλλωστε, αυτό μαρτυρεί και το σχόλιο της Πάρκερ, που πήρε πολλά likes.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό