24.5 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Ο McGregor τους προκαλεί όλους και πρώτα απ όλα τον Gaethje – Fightsports

Ειδήσεις Ελλάδα

“Οι φανς κάνουν το σπορ. Ήμουν κατά των αγώνων χωρίς κόσμο. Δεν θα είχα πρόβλημα να δείξω την δύναμη μου και χωρίς κόσμο. Είμαι εγώ και ο Gaethje. Αργότερα θα ακολουθήσει ο Khabib”, τονίζει μεταξύ άλλων.

Ο Notorious δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Tony Ferguson τον οποίο όπως ανέφερε αγαπάει, αλλά η προετοιμασία του για το ματς με τον Gaethje ήταν ντροπιαστική!

Επίσης έκανε και τον… matchmaker καθώς βλέπει πιθανό παιχνίδι Poirier vs Ferguson με νικητή τον πρώτο. Τέλος υπόσχεται στον Gaethje πως θα του κάνει ζημιά και θα φορέσει τα δόντια του για…κολιέ.

Πρόσφατα ήταν ο McGregor που ζήτησε από τον Nate Diaz να υπογράψει το συμβόλαιο για τρίτο ματς ωστόσο διαφορετική άποψη έχει ο Dana White.

“Δεν το βλέπω να γίνεται. Δεν τρέφουν συμπάθεια ο ένας για τον άλλον αλλά δεν τρέχει τίποτα αυτή την στιγμή. Ο Conor θέλει να παίξει αλλά ο Diaz δεν γνωρίζω καν αν θα αγωνιστεί ξανά. Απλά πιστεύω πως βρίζονται μεταξύ τους και τίποτα άλλο”.

Ο μάνατζερ του Gaethje και του Khabib απάντησε στις προκλήσεις του McGregor που θέλει αγώνα με τον πρώτο.

“Είχε την ευκαιρία του ο McGregor να παίξει με τον Gaethje και επέλεξε τον Ιανουάριο τον Cerrone. Διάλεξε το εύκολο ματς. Τώρα θα παίξουν οι δύο βασιλιάδες. Ο Khabib και ο Gaethje. Ο Conor μπορεί να αγωνιστεί στο co-main event”, τόνισε ο καυστικός μάνατζερ.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

MMAer σώζει γυναίκα από βίαιο άντρα έξω από night club (BINTEO)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό