22 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ο Mazepin κέρδισε δικαστική απόφαση της ΕΕ

Ειδήσεις Ελλάδα

Πριν ένα χρόνο και λίγες ημέρες μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, η Haas διέκοψε με άμεση ισχύ το συμβόλαιο της με το Nikita Mazepin, καθώς και τη χορηγία της εταιρίας του πατέρα του Dmitry, της Uralkali.
Έπειτα, επιβλήθηκαν κυρώσεις στην οικογένεια του Mazepin για τη δραστηριότητα του πατέρα, Dmitry, σε οικονομικούς τομείς που αποτελούν σημαντική πηγή εισοδήματος, καθώς η Ευρωπαϊκή Ένωση επέβαλε σαρωτικές ποινές στους Ρώσους στον απόηχο του πολέμου.

Ο Nikita Mazepin πήγε στα δικαστήρια και κέρδισε την έφεσή του κατά της απαγόρευσης που τον εμπόδισε να αγωνιστεί σε κορυφαίο επίπεδο στην Ευρώπη. Πιο συγκεκριμένα, το Γενικό Δικαστήριο της ΕΕ ήρε ορισμένες από αυτές τις κυρώσεις κατά του Nikita Mazepin που θα του επιτρέψουν να ταξιδεύει στην Ευρώπη, δίνοντας του το ελεύθερο να προσπαθήσει να αναβιώσει την αγωνιστική του καριέρα.
Σε δηλώσεις, ο 24χρονος Ρώσος είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο:
Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτή την απόφαση που μου δίνει ελπίδα να ξαναρχίσω την επαγγελματική μου καριέρα στους διεθνείς αγώνες αυτοκινήτου. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να αναπληρώσω τον χαμένο χρόνο και ανυπομονώ να επιστρέψω στο άθλημα που αγαπώ, στο οποίο έχω αφιερώσει τη ζωή μου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό