16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Marko μετάνιωσε που έδωσε πληροφορίες στη Mercedes για τον Hamilton

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Helmut Marko παραδέχτηκε πως έκανε μιας “εντελώς λάθος εκτίμηση”, δίνοντας πληροφορίες στον παλιό φίλο και στη συνέχεια στον μη εκτελεστικό πρόεδρο της Mercedes, Niki Lauda, ​​πως ο Hamilton θα μπορούσε να φύγει από τη McLaren στο τέλος της σεζόν του 2012.
Ο Lauda είχε συνομιλίες με τον Hamilton καθ’ όλη τη διάρκεια του 2012 και τελικά έπεισε τον Βρετανό να κάνει τη μετάβαση στη Mercedes για την επόμενη σεζόν.

Ο Marko είπε ότι έκανε την πρόταση στον Lauda επειδή πίστευε ότι ο Hamilton θα ήταν “μικρότερη απειλή για εμάς στη Mercedes”, αλλά ο 79χρονος Αυστριακός τώρα παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος.
Του έδωσα [του Lauda] κάποιες πληροφορίες ότι ο Lewis θα ήταν διαθέσιμος. Φυσικά δεν ήμουν αλτρουιστής. Εκείνη την εποχή, πιστεύαμε ότι ο Lewis θα ήταν λιγότερο απειλητικός για εμάς στη Mercedes παρά στη McLaren, για την οποία οδηγούσε εκείνη τη στιγμή.

Εκ των υστέρων, αυτή ήταν μια εντελώς εσφαλμένη εκτίμηση, αν και εκείνη την εποχή δεν ήταν πραγματικά προβλέψιμο. Αλλά με τη γνώση που έχω σήμερα, σίγουρα δεν θα το έκανα ξανά,
είπε ο Μάρκο σε πρόσφατη συνέντευξη του στη γερμανική Bild.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό