16.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο ISIS απειλεί με τρομοκρατική επίθεση στα προημιτελικά του Champions League – «Σκοτώστε τους όλους»

Ειδήσεις Ελλάδα

Συναγερμός στην ποδοσφαιρική Ευρώπη

Συναγερμός επικρατεί σε όλη την Ευρώπη ενόψει της προημιτελικής φάσης του Champions League που ξεκινάει σήμερα (9/4).

Κι αυτό γιατί ο ISIS απειλεί με επιθέσεις στα γήπεδα που θα διεξαχθούν οι αγώνες, καταρχάς απόψε στο «Emirates» όπου η Άρσεναλ υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου και το «Σαντιάγο Μπερναμπέου», όπου φιλοξενείται το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και στο «Παρκ ντε Πρενς» και το «Μετροπολιτάνο», όπου θα διεξαχθούν οι αυριανές αναμετρήσεις Παρί – Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης – Ντόρτμουντ.

Η ανάρτηση έγινε από τα Μέσα Al-Azaim και Sarh al-Khilafah, με το μήνυμα να αναφέρει: «Σκοτώστε τους όλους». Μάλιστα δημοσιεύθηκε μια εικόνα με φόντο τα γήπεδα που θα διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες της προημιτελικής φάσης.

#NEW —ISIS threatened to attack the stadiums hosting the Champions League quarter-finals. pic.twitter.com/7uHeUlre8s

— UK R REPORT (@UKR_Report) April 9, 2024

 

Οι Αρχές έχουν ενημερωθεί για τις απειλές και έχουν πάρει τα κατάλληλα μέτρα, με το βάρος να πέφτει στην Ισπανία μιας και είναι προγραμματισμένοι δύο αγώνες σε 24 ώρες.

Αυτή η απειλή έρχεται λίγες εβδομάδες μετά την επίθεση στη Μόσχα, όπου περισσότεροι από 140 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και περισσότεροι από 200 τραυματίστηκαν, ενώ κάλεσμα για επίθεση από τα ίδια Μέσα είχε γίνει και στις 30 Μαρτίου για τον αγώνα της Μπάγερν με την Ντόρτμουντ.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό