18 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ο Hamilton ξεκίνησε τις συνομιλίες για την ανανέωση του συμβολαίου του και θέλει τον Bottas για teammate

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Lewis Hamilton, δήλωσε πως έχει ξεκινήσει τις συνομιλίες με την Mercedes για την ανανέωση του συμβολαίου του, ενώ στήριξε τον Valtteri Bottas, δηλώνοντας πως θα ήθελε να παραμείνει στην ομάδα.

Τόσο το συμβόλαιο του Hamilton, όσο και του Bottas, ολοκληρώνονται στο τέλος της σεζόν, με τον Βρετανό να δηλώνει:
Έχουμε ξεκινήσει τις συζητήσεις. Δεν έχω να πω πολλά, αλλά είχαμε μια συζήτηση και τα πράγματα ήταν θετικά.
Ο George Russell ενδέχεται να πάρει την θέση του Bottas στην Mercedes, με τον Φιλανδό στο φετινό πρωτάθλημα να έχει συγκεντρώσει τους μισούς βαθμούς σε σχέση με τον Hamilton, ο οποίος έχοντας κερδίσει τους 3 από τους 7 αγώνες που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα, βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος των οδηγών, πίσω από τον Max Verstappen.
O Valtteri είναι ο team mate μου τώρα. Και οι δύο είχαμε σκαμπανεβάσματα στην καριέρα μας. Πιστεύω πως είναι ένας φανταστικός team mate και δεν βλέπω απαραίτητα πως πρέπει να αλλάξει.

Αρκετοί είναι αυτοί που βλέπουν πως η φετινή συμπεριφορά του Bottas δείχνει πως ο Φιλανδός πιστεύει πως θα αποχωρήσει από την Mercedes στο τέλος του έτους, γι’αυτό και αντιδρά έντονα σε αποφάσεις της ομάδας. Ωστόσο ο ίδιος δηλώνει πως:
Η αντίληψη αυτή είναι εντελώς λανθασμένη. Έχουμε μια καλή σχέση με την ομάδα και δεν υπάρχουν προβλήματα. Αυτές οι καταστάσεις είναι φυσιολογικές.
Αυτό που μας έχει φέρει τόσο μακριά ως ομάδα είναι επειδή είμαστε ευθείς και πάντα είμαστε ειλικρινής με τα συναισθήματά μας αν αισθανόμαστε πως με αυτά που προτείνουμε θα υπάρχει βελτίωση. Επομένως δεν είναι τίποτα νέο και όλα είναι καλά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό