22.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ο D. Ricciardo φεύγει από την McLaren!

Ειδήσεις Ελλάδα

Ήταν ένας γάμος που έμοιαζε ονειρικός. Το 2021 ο καταξιωμένος πλέον Daniel Ricciardo, το χαμογελαστό παιδί της Formula 1 έφευγε από την Red Bull βρίσκοντας το επόμενο… λιμάνι του στο Woking και την McLaren, στο πλευρό του ταλαντούχου Lando Norris. Οι προσδοκίες της αγγλικής ομάδας όμως δεν εκπληρώθηκαν ποτέ και παρότι ο Ricciardo ήταν αυτός που χάρισε στην McLaren την πρώτη της νίκη από το 2012 στην Monza πέρυσι, δεν κατάφερε ποτέ να βρίσκεται σε υψηλότερο επίπεδο από τον Norris – το αντίθετο μάλιστα.

Έτσι, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να χωρίσουν συναινετικά έναν χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του Αυστραλού. Στο τέλος της χρονιάς λοιπόν, ο Ricciardo θα βγάλει τα πορτοκαλί με την αγγλική ομάδα να αναφέρει ότι θα ανακοινώσει “στο προσεχές μέλλον” τον teammate του Lando Norris και τον Dani Ric ότι θα κάνει το ίδιο για τα μελλοντικά πλάνα του – αν και έχει αφήσει να εννοηθεί στο παρελθόν ότι θέλει να παραμείνει στην Formula 1.

Στις ανακοινώσεις τους οι δύο πλευρές τόνισαν την εξαιρετική συνεργασία τους, την αφοσίωση στους στόχους και τα βήματα προς την σωστή κατεύθυνση που έχουν γίνει, δείχνοντας το καλό κλίμα ανάμεσα στην McLaren και τον Ricciardo και αποδεικνύοντας ότι η πρόωρη συναινετική λύση του συμβολαίου δεν είναι τίποτα περισσότερο από την παραδοχή ότι για οποιουσδήποτε λόγους ο γάμος αυτός δεν έμελλε να στεριώσει. Από εδώ και πέρα, η κάθε πλευρά κοιτά το μέλλον και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιο θα είναι αυτό καθώς ούτε πολλές διαθέσιμες θέσεις υπάρχουν για τον Ricciardo, ούτε πολλοί διαθέσιμοι οδηγοί για την McLaren.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό