17.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο CEO της Βίρτους ‘φωτογράφισε’ τον Παναθηναϊκό, λέγοντας ότι υπήρξε πρόταση για τον Γεωργιανό

Ειδήσεις Ελλάδα

ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΚΡΗΣ
23.08.2023 | 15:51

INTIME SPORTS

Ο Λούκα Μπαράλντι δήλωσε ότι η Βίρτους Μπολόνια κράτησε στις τάξεις της τον Τορνίκε Σενγκέλια επειδή υπήρξε θέληση να γίνει ένας από τους ηγέτες της ομάδας, “φωτογραφίζοντας” τον Παναθηναϊκό όταν έκανε αναφορά για πρόταση που δέχθηκαν οι Ιταλοί για τον έμπειρο φόργουορντ.

Ήταν Ιούλιος όταν ο Παναθηναϊκός είχε φτάσει μία ανάσα από την απόκτηση του Τορνίκε Σενγκέλια, πριν η Βίρτους Μπολόνια αποφασίσει την τελευταία στιγμή ότι τελικά ο Γεωργιανός δεν ήταν προς παραχώρηση. Σχεδόν έναν μήνα αργότερα, ο Λούκα Μπαράλντι παραδέχθηκε ανοιχτά ότι υπήρχε πρόταση.

Ο CEO της ιταλικής ομάδας αναφέρθηκε στο θέμα της παραμονής του Σενγκέλια, αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Δεν τέθηκε θέμα χρημάτων. Αν η ομάδα ήθελε να επωφεληθεί από τον Σενγκέλια τότε θα είχε αποδεχθεί μία σημαντική προσφορά για buy out την οποία έλαβε. Πιστεύουμε όμως ότι (σ.σ ο Σενγκέλια) μπορεί να γίνει από τους ηγέτες της ομάδας”.

Υπενθυμίζεται ότι με δηλώσεις του ο Σενγκέλια είχε παραδεχθεί εν πολλοίς ότι τα είχε βρει με τους “πράσινους”, ωστόσο η Βίρτους άλλαξε γνώμη την τελευταία στιγμή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό