18.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ο 58χρονος Ρομάριο επιστρέφει στην ενεργό δράση για ένα ακόμα τελευταίο όνειρο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένας μύθος του βραζιλιάνικου (και όχι μόνο) ποδοσφαίρου είναι έτοιμος να επιστρέφει στην ενεργό δράση, προκαλώντας τον ενθουσιασμό χιλιάδων φιλάθλων του ποδοσφαίρου, άσχετα αν έχει κλείσει τα 58 του χρόνια. Ο λόγος για τον θρυλικό Ρομάριο ο οποίος πρόκειται να ξαναφορέσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια για χάρη της Αμέρικα ντε Ρίο ντε Τζανέιρο, της οποίας μάλιστα αποτελεί και πρόεδρο εδώ και μερικούς μήνες.

Ο ίδιος θα συμμετάσχει στο τουρνουά πρώτης κατηγορίας της Πολιτείας του Ρίο στις αρχές του 2025, εκεί όπου μεταξύ άλλων θα αγωνιστούν οι μεγάλες ομάδες της Βραζιλίας όπως οι Φλουμινένσε, Φλαμένγκο, Βάσκο ντα Γκάμα και Μποταφόγκο.

Με την κίνησή του αυτή, ο Ρομάριο θα πραγματοποιήσει, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, ένα ακόμα ποδοσφαιρικό του όνειρο και συγκεκριμένα να αγωνιστεί ως συμπαίκτης πλάι στον γιο του, Ρομαρίνιο ο οποίος ανήκει στο ρόστερ της ομάδας της Αμέρικα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην σχετική του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο θρυλικός Ρομάριο:«Θα κάνω ακόμη ένα όνειρό μου να γίνει πραγματικότητα, παίζοντας δίπλα στον γιο μου. Ελάχιστοι αθλητές και ποδοσφαιριστές έχουν τη δυνατότητα να παίξουν μαζί με τους γιους τους. Και εγώ, σε ηλικία 58 ετών, εξακολουθώ να βρίσκομαι σε τοπ φόρμα. Ελπίζω να μου περνάει συχνά τη μπάλα και να με παίζει ώστε να παραμείνω κορυφαίος σκόρερ».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό