17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο 3χρονος γιος του Χάρη Χριστόπουλου βαδίζει στα βήματά του κι έχει τη δική του φωτογραφική μηχανή

Ειδήσεις Ελλάδα

«Τι κούκλος, τι πόζα» έγραψαν για τον Χρήστο, τον μεγαλύτερο γιο της Ανίτας Μπράντ και του Χάρη Χριστόπουλου βλέποντας τις φωτογραφίες που τον τράβηξε η μαμά του.

Η Ανίτα Μπράντ και ο Χάρης Χριστόπουλος τον περασμένο Μάρτιο απέκτησαν και τον δεύτερο γιο τους, σχεδόν 3 χρόνια απ’ όταν κράτησαν στην αγκαλιά τους τον Χρήστο τους, το πρώτο τους παιδί. Οι δυο τους είναι από τα πιο ερωτευμένα γνωστά ζευγάρια στη χώρα μας και παρότι παντρεύτηκαν το 2018, ήδη έχουν συμπληρώσει περίπου 20 χρόνια που είναι μαζί.

Χάρης Χριστόπουλος-Ανίτα Μπράντ: To αυτοκινούμενό τους δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το σπίτι τους

Το κοινό που έχει με τον μπαμπά του ο 3χρονος Χρήστος

Πλέον, τόσο η Ανίτα Μπράντ όσο και ο γνωστός φωτογράφος δεν χορταίνουν τις στιγμές με τους γιους τους, κάποιες από τις οποίες μοιράζοντα μάλιστα και με τους followers τους, όπως έκανε και στην πρόσφατη ανάρτησή της η Ανίτα Μπράντ, απαθανατίζοντας τον μεγάλο της γιο, ο οποίος πόζαρε με την σχολική τσάντα του πάνω στο συλλεκτικό αυτοκινητάκι που έχουν σαν διακοσμητικό στο minimal και βιομηχανικού στυλ σπίτι τους.

Όπως έγραψε η Ανίτα Μπράντ στο κείμενο που συνόδευε την ανάρτησή της, ο σχεδόν τεσσάρων πια Χρήστος, όπως και κάθε παιδάκι στην ηλικία του δεν φεύγει εύκολα από το σπίτι για να πάει στο σχολείο αλλά παρ’ όλα αυτά όταν το παίρνει απόφαση φεύγει τρέχοντας για να συναντήσει τους φίλους του.

«Πρώτη φωτογραφία: Τι ωραία που στολίσαμε..Δεύτερη φωτογραφία: Πρωινές σκέψεις πριν το σχολείο…να πάω η να μην πάω σήμερα? Μου έδωσε κ την τσάντα μου στο χέρι.

Κάθε μέρα και η ίδια ταλαιπωρία. Μέχρι να βγούμε από την πόρτα πηγαίνουμε σέρνοντας, από κει και πέρα πάει τρέχοντας» έγραφε συγκεκριμένα η λεζάντα.

Βέβαια, οι followers της δεν ασχολήθηκαν πολύ στα σχόλιά τους με την κλασσική αυτή ταλαιπωρία που τραβάνε οι γονείς για να πάνε τα παιδιά τους στο σχολείο, αλλά με το πόσο μεγάλωσε ο γιος τους με τον Χάρη Χριστόπουλο και με πόσο στυλ πόζαρε μπροστά από τον φακό.

Κάπως έτσι, ήρθε και η αποκάλυψη από την Ανίτα Μπραντ για τον μικρό Χρήστο και το κοινό που έχει με τον μπαμπά του. Όπως έγραψε η ίδια απαντώντας στο σχόλιο μιας follower της, ο Χρήστος αγαπάει τις φωτογραφίες και μάλιστα έχει και τη δική του φωτογραφική μηχανή. Μήπως ήδη έχει βρει την κλίση του ο μικρούλης και βαδίζει στα βήματα του μπαμπά του;

Το σπίτι τους είναι η επιτομή του χριστουγεννιάτικου στολισμού

Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Αννίτα Μπράντ ζουν ένα υπέροχο industrial loft δύο επιπέδων στο Γκάζι το οποίο και έχουμε δει αρκετές φορές μέσα από το Instagram της make up artist. Ο γνωστός φωτογράφος είχε μιλήσει σε συνέντευξή του για το σπίτι τους και τη διακόσμηση που έχουν επιλέξει να έχουν.

«H αισθητική του χώρου και η διακόσμησή του είναι μίνιμαλ, με λίγα, αλλά σημαντικά και συλλεκτικά αντικείμενα που ομορφαίνουν κάθε γωνιά. Όλο το σπίτι, ως loft δύο επιπέδων, είναι ιδιαίτερα μεγάλο, με το άσπρο χρώμα να κυριαρχεί και εμφανές το στοιχείο του βιομηχανικού μπετό, που μου αρέσει πολύ. Αυτό που αγαπάμε πολύ σε αυτό το σπίτι είναι ότι έχουμε τη δυνατότητα να περπατάμε μέσα ελεύθερα και να κινούμαστε γύρω του δίχως εμπόδια».

Φέτος, η Ανίτα Μπράντ στόλισε το σπίτι τους όχι με ένα αλλά με πολλά χριστουγεννιάτικα δέντρα, τα οποία ήταν διακοσμημένα μόνο με λαμπάκια.

«Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Επιτέλους το ολοκλήρωσα το στόλισμα μόνο δύο βδομάδες μου πήρε πάνω κάτω επειδή δεν ήμουν σίγουρη τι θέλω να κάνω. Φέτος αποφασίσαμε να βάλουμε μερικά δέντρα μόνο με φωτάκια γι’ αυτό όμως σκεφτόμουνα τι άλλο να βάλω ώστε να έχει και λίγο χρώμα όλη η ατμόσφαιρα. Μάζεψα άδεια κουτιά τα συσκεύασα σε διάφορα χρώματα χαρτιών με κορδέλες και με αυτό έκανα ένα σύνθεση όπου είναι σαν να βγαίνουν όλα τα δώρα από ένα κόκκινο κουτί και πέφτουνε κάτω στο πάτωμα, αυτό ήταν τουλάχιστον η ιδέα που ήθελα να κάνω τώρα αν βγήκε θα μου πείτε εσείς», έγραψε χαρακτηριστικά στη γιορτινή της ανάρτηση.

https://www.instagram.com/p/Cmbx9AGtoj9/

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό