22 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Ο Χόλιντεϊ και άλλοι ΝΒΑερς στο πλευρό των πληγέντων από τον Τυφώνα Αΐντα

Ειδήσεις Ελλάδα

NBA

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΚΡΗΣ
10.09.2021 | 11:03

Ο Τζρου Χόλιντεϊ των Μπακς
Ⓒ 2021 JOHN BAZEMORE/ASSOCIATED PRESS

Ο Τζρου Χόλιντεί και άλλοι πρώην παίκτες των Πέλικανς έδειξαν έμπρακτα την στήριξή τους στους πληγέντες από τον Τυφώνα Αΐντα στην Νέα Ορλεάνη, αφού θα στείλουν προμηθείες και άλλα πράγματα για να τους βοηθήσουν.

Ο Τυφώνας Αΐντα πλήγωσε τον περασμένο Αύγουστο την Νέα Ορλεάνη και γενικά την Πολιτεία της Λιουζιάνα. Και ο – γνωστός φιλανθρωπικό του έργο – Τζρου Χόλιντεϊ μαζί με την σύζυγό του, Λόρεν, αλλά και άλλους ΝΒΑερς δεν μπόρεσαν να μείνουν αδιάφοροι μπροστά σε αυτή την εικόνα.

Όπως έγινε λοιπόν γνωστό, έπειτα από πρωτοβουλία του ζευγαριού, την οποία ακολούθησαν κι άλλοι πρώην παίκτες των Πέλικανς (Λάνγκστον Γκάλογουεϊ, Τζαλίλ Οκαφόρ και Φρανκ Τζάκσον) θα σταλούν 4 φορτηγά με είδη ανάγκης, καθώς και 200 γεννήτριες, 200 φιάλες γκαζιού και δωροκάρτες για τρόφιμα και βενζίνη στην Νέα Ορλεάνη, σε μία προσπάθεια ενίσχυσης του κόσμου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στις ΗΠΑ, αυτή τη στιγμή στην Πολιτεία της Λιουζιάνα περίπου 900.000 σπίτια δεν έχουν ρεύμα λόγω του Τυφώνα Αΐντα, με αυτή την κατάσταση να αναμένεται να διατηρηθεί για πολλά από αυτά μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό