20.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο Φώτης Ιωαννίδης έχει πάρει «φωτιά» και βλέπει Μπέργκ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Φώτης Ιωαννίδης, «λάμπει» κυριολεκτικά στον Παναθηναϊκό και αυτό δεν είναι κρυφό…. Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός, διανύει την μια μετά την άλλη καταπληκτική εμφάνιση, και έχει κάνει όλο το «τριφύλλι» να παραμιλάει, μετά και την αποστομωτική, εμφάνιση του στην πρεμιέρα των playoffs κόντρα στον Ολυμπιακό, σημειώνοντας δύο γκολ, συνοδευόμενη από μια εκπληκτική παρουσία.

Μπορεί τελευταία να του είχαν ρίξει πολλές… εξωαγωνιστικές ευθύνες, και να βρισκόταν εκτός λόγω τραυματισμού αλλά το σίγουρο είναι ότι η φετινή χρονιά, του ανήκει, και είναι η καλύτερη που θα μπορούσε να του συμβεί.

Ο 24χρονος, έσπασε ένα κακό προσωπικό ρεκόρ που κατείχε. Συγκεκριμένα την φετινή σεζόν αν και βρισκόμαστε στα 2/3 της, με μπόλικους αγώνες ακόμα, ο Ιωαννίδης μετράει 20 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, όσα είχε σημειώσει δηλαδή συνολικά στις 4 προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους, όταν βρισκόταν στην ομάδα του Λεβαδειακού και του Παναθηναϊκού εξίσου. Συνολικά μετράει 12 στη Stoiximan Super League, 1 στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson και 7 στους Ευρωπαϊκούς θεσμούς.

Μάλιστα, το αξιοσημείωτο της υπόθεσης, είναι ότι κοντεύει να αφήσει πίσω του τον Μάρκους Μπεργκ. Τι εννοούμε; Ο πρώην επιθετικός, των «πρασίνων» ήταν ο μόνος παίκτης που μετά την σεζόν 2003-2004 είχε ξεπεράσει τον Δημήτρη Παπαδόπουλο και τον αριθμό 20 τερμάτων σε μια σεζόν, με τον Ιωαννίδη 7 χρόνια μετά να θέλει να γίνει ο επόμενος που θα καταφέρει να προσπεράσει ξανά τον αριθμό των 20 τερμάτων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό