16.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο Φίλκρουργκ στα χνάρια των Έρλινγκ Χάαλαντ και Μάρκο Ρόις

Ειδήσεις Ελλάδα

Μπορεί η πρώτη πολύ μεγάλη μεταγραφή του Νίκλας Φίλκρουγκ να έχει στα 31 του, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι ο Γερμανός επιθετικός δεν έχει πράγματα να αποδείξει και να διακριθεί. Μετά από μία τετραετία στη Βρέμη με τη φανέλα της Βέρντερ, ο ίδιος ήρθε σε συμφωνία με την Ντόρτμουντ.

Λόγω και της απουσίας του Σεμπαστιάν Αλέ, ο Γερμανός έχει πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής και δίκαια είναι στις βασικές επιλογές του Τέρζιτς για την επίθεση. Ο Φίλκρουγκ ήταν αυτός που έβγαλε ασίστ στον Αντεγέμι για το 1-0 της Ντόρτμουντ στο Βερολίνο κόντρα στην Ουνιόν για την 24η αγωνιστική της Bundesliga.

19 – Niclas Füllkrug has collcected 19 direct goal involvements in his first 22 BL matches for Dortmund (11 goals, 8 assists) – since det. data collection only Haaland has collected more direct goal involvements in his first 22 BL games for BVB (27, Reus also 19). Footsteps. pic.twitter.com/WJXsU3z8Az

— OptaFranz (@OptaFranz) March 2, 2024

Μετά από 22 συμμετοχές στο γερμανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα των Βεστφαλών, ο 31χρονος έχει συμμετοχή σε 19 γκολ, καθώς έχει σκοράρει 11 φορές, ενώ έχει μοιράσει 8 ασίστ. Πραγματικά εξαιρετικά νούμερα για τον ίδιο, καθώς ισοφάρισε τον σπουδαίο Μάρκο Ρόις, ο οποίος είχε επίσης 19 γκολ συνεισφορά στα πρώτα του 22 ματς στην Bundesliga με την Ντόρτμουντ.

Μοναδικός παίκτης που απέχει και έχει «σπάσει» αυτό το ρεκόρ, είναι ο Έρλιγνκ Χάαλαντ. Ο Νορβηγός επιθετικός είχε συμμετοχή σε 27 γκολ στα πρώτα του 22 ματς. Μία… κατηγορία μόνος του ο παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο ο Φίλκρουγκ έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. 



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό