17.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο υπεύθυνος του Google Stadia φεύγει από την εταιρία

Ειδήσεις Ελλάδα

Του Θάνου Παλάγκα

Μια αναφορά στο “The Information” επιβεβαίωσε ότι ο John Justice, Vice President and Head of Product, έφυγε από την Google. Την πληροφορία έλαβε και το 9to5Google.

Μετά από τον πολύ δυνατό ανταγωνισμό από την Microsoft και την Sony με την κυκλοφορία των νέων game consoles και την δημιουργία των δικών τους cloud-streaming υπηρεσιών, το Stadia άρχισε να βασίζεται σε προωθητικά προγράμματα και προσφορές ώστε να προσελκύσει νέους πελάτες. Τον Φεβρουάριο που πέρασε, η Google ανακοίνωσε ότι κλείνει το studio του Stadia και έτσι σταμάτησε την ανάπτυξη μεγάλων παιχνιδιών.

Καθώς και άλλοι σημαντικοί συντελεστές του Google Stadia φεύγουν από την εταιρία, αρχίζουμε και καταλαβαίνουμε ότι το μέλλον είναι αρκετά αβέβαιο. Άλλωστε η Google είναι γνωστή στο να σταματά την ανάπτυξη προϊόντων, τα οποία δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα.

Η τελευταία ενημέρωση για τον κατάλογο παιχνιδιών ανέφερε ότι περισσότερα από 100 παιχνίδια αναμένονται να καταφθάσουν στην πλατφόρμα, ανάμεσα σε αυτά το FIFA 21 και το Far Cry 6.

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό