26.5 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Ο Τσουαμενί χάνει τον τελικό του Champions League

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Ορελιέν Τσουαμενί, θα χάσει τον τελικό του Champions League, ενώ ο τραυματισμός του θα μπορούσε να προκαλέσει αμφιβολία ακόμα και για τη συμμετοχή του στο Euro 2024 με την Γαλλία.

Ο 24χρονος μέσος υπέστη τον τραυματισμό στο αριστερό πόδι κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιτελικού αγώνα εναντίον της Μπάγερν Μονάχου στις αρχές του μήνα, κατά τη διάρκεια του οποίου αποσύρθηκε στο 69ο λεπτό.

Οι 14 φορές πρωταθλητές Ευρώπης θα αντιμετωπίσουν συναντούν την Μπορούσια Ντόρτμουντ στο Γουέμπλεϊ την 1η Ιουνίου, με τον πρώτο αγώνα της Γαλλίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα να είναι εναντίον της Αυστρίας, στις 17 Ιουνίου.

«Κάνει ατομική δουλειά, αλλά δεν είναι έτοιμος για τον τελικό», είπε ο Κάρλο Αντσελότι στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελευταίου αγώνα της σεζόν στη La Liga εναντίον της Μπέτις, το Σάββατο το βράδυ.

Ο Τσουαμενί ήταν βασικός στην ομάδα του Αντσελότι αυτή τη σεζόν, χάνοντας μόνο μερικά παιχνίδια λόγω τραυματισμού τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο.

Κατά καιρούς έχει κληθεί να παίξει κεντρικός αμυντικός εν μέσω τραυματισμών των Έντερ Μιλιτάο και Νταβίντ Αλάμπα, αλλά τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής τα έχει «γράψει» ως αμυντικός χαφ.

Ο Τσουαμενί έχει μέχρι τώρα 31 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της χώρας του, σημειώνοντας τρία γκολ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό