20.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ο Τσιτσιπάς… σίφουνας και τώρα η προσοχή του στους «16» του Australian Open

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς και φρόντισε να το αποδείξει σε ένα ακόμη παιχνίδι του Australian Open. Ο Έλληνας τενίστας αντιμετώπισε τον Λικά Βαν Ας και χωρίς να ζοριστεί κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-0 σετ (6-3, 6-0, 6-4). Μία επικράτηση που του έδωσε και το εισιτήριο για τη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Ένα παιχνίδι που είχε διάρκεια 2 ώρες και 2 λεπτά, με τον 25χρονο να δείχνει τις βλέψεις του από το πρώτο grand slam της χρονιάς. Το επόμενο παιχνίδι θα είναι πιο απαιτητικό προφανώς, με τον Τσιτσιπά να καλείται να αντιμετωπίσει τον Τέιλορ Φριτς, το νούμερο 12 της παγκόσμιας κατάταξης.

Σε περίπτωση που ο Έλληνας πρωταθλητής καταφέρει και πάρει την πρόκριση, λογικά στα προημιτελικά το έργο του θα γίνει πολύ δύσκολο, μιας και πιθανός του αντίπαλος είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος εκτός ότι βρίσκεται στο νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, είναι και… master στο Αυστραλιανό Open, έχοντας κατακτήσει τη διοργάνωση 10 φορές.

Ο Τσιτσιπάς βρίσκεται στο νούμερο 7 της παγκόσμιας κατάταξης και όπως έχει πει σε δηλώσεις του, στόχος του είναι να φτάσει στην κορυφή, αλλά και να μπορέσει να κατακτήσει το πρώτο του Grand Slam. Η εκκίνησή του το 2024 πάντως, είναι πολύ καλή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό