18.3 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

«Ο Τσάμπι Αλόνσο απέρριψε Λίβερπουλ και Μπάγερν γιατί περιμένει τη Ρεάλ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Τσάμπι Αλόνσο αποτελεί τον πιο περιζήτητο προπονητή στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και όποια μεγάλη ομάδα χρειάζεται να καλύψει ένα κενό στον πάγκο της φαίνεται πως στρέφεται προς εκείνον. Η φανταστική φετινή πορεία του με την Λεβερκούζεν τον έχει θέσει ως τον νο.1 υποψήφιο προπονητή για Λίβερπουλ και Μπάγερν Μονάχου, όμως αυτός τις απέρριψε και ο λόγος φέρεται πως είναι η Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Ισπανός προπονητής ανακοίνωσε πως θα παραμείνει στην γερμανική ομάδα, με την οποία είναι αήττητος σε όλη την χρονιά, βρίσκεται μαζί της στο +10 από την 2η Μπάγερν Μονάχου στην Bundesliga, στους «4» του Κυπέλλου Γερμανίας και στα προημιτελικά του Europa League. Σύμφωνα με την «Relevo», ο Τσάμπι Αλόνσο προτιμάει να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2025 και περιμένει την επίσημη πρότασή της.

Η «Βασίλισσα» πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιο του Κάρλο Αντσελότι μέχρι και το 2026, αλλά τα ισπανικά μέσα υποστηρίζουν πως ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει στρέψει ήδη το βλέμμα του στον αντικαταστάτη του Αντσελότι. Ο πρόεδρος των Μαδριλένων θεωρεί πως ο Τσάμπι Αλόνσο αποτελεί το next big thing της προπονητικής και δεν σκοπεύει να χάσει την ευκαιρία να τον φέρει στην ομάδα του.

Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης έχει ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του για το καλοκαίρι του 2025, την οποία μπορούν να ασκήσουν οι πρώην του ομάδες (συμπεριλαμβανομένης της «Βασίλισσας», αυτήν την ευκαιρία έχουν τόσο η Λίβερπουλ, όσο και η Μπάγερν Μονάχου). Το τι θα αποφασίσει τελικά ο Τσάμπι Αλόνσο δεν το γνωρίζει κανένας, πάντως, ο Γιούργκεν Κλοπ όταν τόνισε πως εκείνος είχε πράξει αναλόγως στο παρελθόν και δεν το μετάνιωσε!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό