18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο Τσάβι πιστεύει ότι η Μπαρτσελόνα μπορεί να κάνει το τρεμπλ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να μην έχει ακουμπήσει την κορυφή της La Liga φέτος, ωστόσο παραμένει στο κυνήγι του τίτλου, μιας και είναι στο -8 από την κορυφή με παιχνίδι λιγότερο από την πρωτοπόρο Τζιρόνα.

Οι Καταλανοί ετοιμάζονται για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπέτις για τη La Liga, με τον Τσάβι να μιλάει για το γεγονός πως η ομάδα του παραμένει μέσα σε όλους τους στόχους. Στο κύπελλο προκρίθηκε η Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά, ενώ είναι και στους «16» του Champions League.

«Έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε το τρεμπλ; Ναι, το πιστεύω ακράδαντα. Δεν μπορείτε να είστε σίγουροι για τη νίκη. Υπάρχουν πολλοί σύλλογοι που δεν έχουν κερδίσει για πολλά χρόνια. Δεν πετάμε κανέναν τίτλο, πάμε για όλα. Να κερδίζουμε αγώνες και να πείθουμε».

Xavi: “Do we have a chance of winning the treble? Yes, I firmly believe so. You can’t be sure of winning. There are many clubs that haven’t won for many years.” pic.twitter.com/19mJkhCHwc

— Barça Universal (@BarcaUniversal) January 20, 2024

Προφανώς με τον δικό του τρόπο, ο Τσάβι δείχνει το πόσο πολύ πιστεύει στους παίκτες της ομάδας του. Η Μπαρτσελόνα έχει επιλογές σε όλες τις θέσεις και εννοείται μπορεί να βάλει δύσκολα σε κάθε αντίπαλο.

Απομένουν πολλά παιχνίδια για να πετύχει τον στόχο του ο Ισπανός προπονητής, αλλά εννοείται πιστεύει στη δουλειά που γίνεται στους Καταλανούς, οι οποίοι θυμίζουμε πως πέρσι είχαν επιστρέψει στην κορυφή της La Liga και θέλει να το επαναλάβει και την τρέχουσα σεζόν.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό